NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

WELKE FLES?

KIES JE FLES 

Er zijn verschillende modellen zuigflessen. Het is dan ook erg lastig om te kiezen welke fles het beste bij je kindje past. Immers de ene baby drinkt veel beter uit een brede fles terwijl de ander heel goed drinkt uit een flesje met een smalle speen. Het is daarom niet aan te raden grote hoeveelheden van één soort te kopen. Beter kun je één brede en één smalle fles te kopen.  Zo kun je in de kraamperiode uitzoeken welke fles het beste bij je kindje past.

 

KIES JE SPEEN 

૦ Start met een speentje voor pasgeboren baby's. Dit zijn speentjes van 0-3 maanden. Grotere maten geven een grote kans dat je kindje zich verslikt.

૦ Probeer verschillende soorten spenen uit. Elk kind heeft zijn eigen voorkeur. Er zijn 2 bekende spenen: het kersmodel met een ronde top en het dental model met een platte top.

૦ Controleer een siliconenspeen regelmatig op zwakke plekken, zeker als je kind tandjes heeft. Spenen van siliconenrubber scheuren gemakkelijker dan latexspenen. Wel zijn ze gemakkelijker schoon te maken dan latexspenen.

૦ Gebruik een speen met 1 klein gaatje als je kind een gulzige drinker is. Als je kind langzaam drinkt is een speen met 2 gaten of 1 groot gat een betere keus. Er bestaan ook meerstanden-spenen. Afhankelijk van hoe de speen in de mond zit, kan je kind sneller of langzamer drinken.

૦ Gebruik een fopspeen als de fles snel op is en je kind nog wil sabbelen.

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail