NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

STAGIAIRES

TWEE STAGIAIRES

GEPOST: 28 JANUARI 2014. CATEGORIE: NIEUWS UIT DE PRAKTIJK

We hebben de komende periode twee stagiaires die om de beurt stage komen lopen; Chantal Gesman, eerstejaars student verloskunde en inmiddels bij velen bekend  & Elleke kostwinder, tweedejaars student. Chantal zal in de week van 17 februari tot en met 23 februari meelopen. Elleke in van 3 februari tot en met 16 februari en 24 februari tot 28 februari.Hieronder stellen ze zich voor.

 

CHANTAL GESMAN

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Chantal, 19 jaar en eerste jaars student voor verloskundige.

 

Per 16 September zal ik een aantal keer een week stage komen lopen, hier in de verloskunde praktijk FEA. Daarom wilde ik graag deze introductie schrijven om via deze weg kort kennis te maken.

 

In de aankomende stages zal ik meelopen met de verloskundigen hier in de praktijk. Ik heb er erg veel zin in om nieuwe dingen te leren en me goed te verdiepen in de werkzaamheden rondom en in een verloskundige praktijk.

 

Ik ben verpleegkundige en heb dus al ervaring in de zorg. Tijdens de opleiding merkte ik dat ik het geweldig vind om met mensen te werken, maar dat dit niet was wat ik altijd wilde blijven doen, vandaar dat ik toch verder ben gaan studeren naar het beroep dat mij altijd al aantrok, verloskundige.

Deze eerste weken bevallen mij super, ik heb er veel zin in, verwacht hier veel te leren en misschien wel tot straks!

 

Met vriendelijke groet, Chantal Gesman

________________________________________________________________________

 

ELLEKE KOSTWINDER

Beste cliënt. Ik wil mijzelf graag aan u voorstellen. Ik ben Elleke Kostwinder, 27 jaar, getrouwd en moeder van twee kindjes (Fleur en Levi).

Per 1 september 2012 ben ik begonnen met de opleiding tot verloskundige aan de AVAG te Amsterdam. Ik doe deze studie met veel plezier!

Momenteel ben ik aangekomen in het tweede studie jaar. Ik hoop in de aankomende weken veel te kunnen leren in deze praktijk en een hoop mooie momenten mee te mogen maken.

 

Misschien tot ziens! Groeten, Elleke

 

 

 

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail