NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

HOERA EEN 9,2!

HOERA! ONZE ZORG KRIJGT EEN 9,2!

Om je een beeld te geven van wat onze zwangeren van ons vinden, vragen we onze kraamvrouwen ons via Zorgkaart Nederland een cijfer geven. Supertrots zijn we op onze 9,3! Hieronder lees je de reviews. Ook op onze facebookpagina hebben we reviews staan en 4,8 van de vijf sterren gekregen.

__________________________________________________________________

 

'Kijk er goed op terug.'

 

30 APRIL 2018   CIJFER 7,2 

__________________________________________________________________ 

 

Tijdens de zwangerschap liep ik met een medische indicatie in het ziekenhuis, dus wij hebben de dames van FEA voornamelijk in de kraamweek mee mogen maken.  Alle drie heel fijne, kundige en luisterende vrouwen. Ze nemen je heel serieus, luisteren naar alles wat je kwijt wilt en zijn heel kundig in hun vakgebied.  Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij hen, ze zijn erg toegankelijk en lief!

 

30 APRIL 2018   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Zeer persoonlijk, voelde elke controle weer alsof ik de mooiste buik had, een bijzondere baby in m'n buik en het super goed deed.'

 

30 APRIL 2018   CIJFER 9,2 

___________________________________________________________________

 

'Was mijn eerste zwangerschap, ben er heel tevreden met fea verloskundigen!'

 

30 APRIL 2018   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Een fijne zorgeloze zwangerschap gehad dankzij deze dames! Goede informatie en alle tijd. De begeleiding bij de bevalling was heel erg goed en vertrouwd. Nazorg ook.'

 

26 APRIL   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Bij ieder kind weer heel erg tevreden.'

 

26 APRIL 2018   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'2e zwangerschap ook weer door Fea begeleid. En het was zeer prettig, zeker aan te raden aan iedere zwangere vrouw en partner.'

 

26 APRIL 2018   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Het was heel erg goed bij FEA.'

 

26 APRIL 2018   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Ik heb te maken gehad met drie verloskundigen uit de praktijk. Ze waren allemaal even nauwkeurig, zorgzaam, vriendelijk, behulpzaam en bereid mij ten alle tijden gerust te stellen. Ik had een moeilijke zwangerschap en zij hebben mij hierin super begeleid en ik heb me nooit teveel hoeven voelen. Zelfs na de bevalling stonden ze voor de kraamverzorgenden en mij direct klaar voor onze zorgen en vragen. Dit was de tweede keer dat zij mij begeleid hebben tijdens de zwangerschap en zou iedereen adviseren voor hen te kiezen.'

 

26 APRIL 2018   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Persoonlijke aandacht en geruststelling en extra zorg indien nodig.'

 

26 APRIL   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Ze nemen je serieus en je kunt ze alles vragen. Dat was prettig en geruststellend. Er komt al genoeg op je af tijdens de zwangerschap.'

 

26 APRIL 2018   CIJFER 9,0 

__________________________________________________________________

 

'De verloskundigen zijn aardig maar zouden wat meer betrokken kunnen zijn. Jammer dat je voor het maken van een scan naar Amersfoort moet.'

 

28 FEBRUARI 2018   CIJFER 6,8 

__________________________________________________________________

 

'Zeer kundige verloskundige die met veel aandacht en zorg hun werk doen, nemen de tijd en luisteren naar je en vragen door daar waar nodig. Drie keer hebben de dames bijgedragen aan een zeer plezierige zwangerschap!'

 

8 FEBRUARI 2018   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Zeer goede praktijk met deskundige verloskundigen.'

 

8 FEBRUARI 2018  CIJFER 9,8 

___________________________________________________________________

 

'Goede ervaringen bij Fea. Er wordt serieus geluisterd en gekeken wat er gedaan kan worden bij eventuele problemen. Je krijgt goed advies wat wel en niet te doen in bepaalde situaties."

 

8 FEBRUARI 2018  CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Erg fijn geholpen tijdens mijn zwangerschap en vooral tijdens de bevalling heb ik erg veel aan de dames gehad.'

 

8 FEBRUARI 2018   CIJFER 8,2 

___________________________________________________________________

 

'Ik heb het als prettig ervaren. Ze komen altijd meteen als je twijfels hebt of klachten. Ook geven ze je het gevoel dat je altijd aan de bel mag trekken.'

 

8 FEBRUARI 2018   CIJFER 8,2 

___________________________________________________________________

 

'Top verloskundige'

 

8 FEBRUARI 2018  CIJFER 8,0 

___________________________________________________________________

 

'Erg fijne praktijk, ik voelde mij vertrouwd en gehoord! De verloskundigen hebben kennis van zaken en alles werd goed uitgelegd.Uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen zonder verloskundige.'

 

8 FEBRUARI 2018   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

'Vriendelijke medewerkers. Altijd behulpzaam.'

 

8 FEBRUARI 2018   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Heel goed begeleid in mijn zwangerschap. Mijn bevalling is snel en soepel verlopen ik heb hele goede begeleiding gehad van Joyce. Mocht ik over een paar jaar zwanger raken kies ik zeker voor Fea.'

 

7 FEBRUARI 2018   CIJFER 9,3 

___________________________________________________________________

 

'Erg prettig. Kon altijd komen als ik twijfelde, vragen of steun. Super alert en oganisatie super naar door verwijzingen.Helaas heeft mijn zwangerschap niet een goed verloop gehad en helaas is die na 5 mnd geindigd met een geboorte van mijn dochtertje en is zij overleden. Team Fea was er voor me ook na bevalling. Heel fijn.

 

 

29 NOVEMBER 2017   CIJFER 9,7 

__________________________________________________________________

 

'Super kundige medewerksters! Altijd betrokken en een luisterend oor. Dankzij deze praktijk is onze zwangerschap en kraamperiode onvergetelijk geworden!

altijd behulpzaam, attent, nooit lang wachten. begripvol, professioneel handelen en flexibel.'

 

27 NOVEMBER 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Heel professionele verloskundigenpraktijk. De begeleiding was perfect in de aanloop naar en tijdens de bevalling zelf. Heel duidelijke communicatie en oor voor mijn wensen en zorgen. Kleinschalig en daardoor heel persoonlijk. Ik had geen andere praktijk willen hebben.'

 

27 NOVEMBER 2017   CIJFER 9,0 

__________________________________________________________________

 

'Heel vriendelijk!'

 

26 NOVEMBER 2017   CIJFER 9,0 

__________________________________________________________________

 

'It was a great experience.'

 

26 NOVEMBER 2017   CIJFER 8,7 

__________________________________________________________________

 

'Ik ben zeer tevreden over de organisatie en de hulpverleners.'

 

26 NOVEMBER 2017   CIJFER 9,5 

__________________________________________________________________

 

'Altijd netjes en vriendelijk geholpen, ook door de stagiaires. Bij me volgende zwangerschap bel ik Fea zeker weer.'

 

26 NOVEMBER 2017   CIJFER 8,5

__________________________________________________________________

 

'Hele lieve meiden die altijd tijd maken voor je. Heb alledrie mijn zwangerschappen bij hen gelopen. Persoonlijk raad ik deze praktijk aan iedereen aan. Het enige minpuntje vind ik de locatie. Ik krijg de kriebels in de avond in zo een uitgestorven gebouw.'

 

4 OKTOBER 2017   CIJFER 9,7

__________________________________________________________________

 

'altijd behulpzaam, attent, nooit lang wachten. begripvol, professioneel handelen en flexibel.'

 

20 SEPTEMBER 2017   CIJFER 9,2 

__________________________________________________________________

 

'Ik heb bij alle drie mijn zwangerschappen het contact en de behandeling bij Fea als zeer prettig en persoonlijk ervaren. De afspraken verlopen soepel en nauwkeurig, ze laten niets aan t toeval over en luisteren erg goed. Er is ruimte voor een lach en een traan. Locatie vd praktijk is keurig en goed bereikbaar, een enorme verbetering tov de voorgaande locaties. Enige verbeterpunt wat mij betreft is de professionaliteit van de afgenomen geoeiecho naast de praktijk, daar mag wat meer tijd in worden gestopt, ook in de controle vd apparatuur. T verschil met de beleving vd echo's op externe locaties is te groot.'

 

7 SEPTEMBER 2017   CIJFER 8,8 

 

opm fea: Inmiddels is de beamer bi de echo apparatuur weer helemaal functioneel. Dank voor je review!

__________________________________________________________________

 

'Tevreden!'

 

7 SEPTEMBER 2017   CIJFER 7,8 

__________________________________________________________________

 

'Prettige professionele en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling.'

 

7 SEPTEMBER 2017   CIJFER 8,8 

__________________________________________________________________

 

'Goed begeleid en prettige verloskundigen!'

 

7 SEPTEMBER 2017   CIJFER 9,0 

__________________________________________________________________

 

'Vriendelijke verloskundige.'

 

7 SEPTEMBER 2017   CIJFER 7,5 

__________________________________________________________________

 

'Hele fijne ervaring hele lieve en betrokken mensen.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Uitstekend, zeer, zeer betrokken, lief, behulpzaam. Mocht ik weer zwanger raken dan kies ik zeker weer voor Fea.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 9,8 

__________________________________________________________________

 

'Ervaren, rustig en kundig.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 9,8 

__________________________________________________________________

 

'Goede begeleiding en coaching tijdens zwangerschap en bevalling.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 7,5 

__________________________________________________________________

 

'Fijne, professionele verloskundigen.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Onze 3e (van de 4) zwangerschap hebben wij weer als enorm fijn mogen beleven samen met de dames van FEA! Wij komen niet meer bij jullie, omdat we nu toch echt compleet zijn. Ontzettend bedankt voor de goede zorg rond om moeder en onze kinderen. Ga zo door dames!'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Wij kijken met een heel goed gevoel terug op onze tijd bij Fea. Wat een fijne deskundige praktijk met zeer vriendelijke medewerkers die altijd alle tijd en aandacht voor je hebben. Wij zijn in alle opzichten zeer goed begeleid.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Erg goed en prettig begeleid tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamperiode.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Fijn om weer de vertrouwde gezichten tegen te komen van Beppie en Florine. Eveline en Joyce kende ik nog niet, maar zijn ook erg lief en zeer bekwaam. Wat ik zo bijzonder vind is dat ze de rust zelve zijn, ook tijdens de bevalling. Ik ben weer geweldig begeleid.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Ik vond dat achteraf te weinig begeleiding is geweest. Wordt weinig door gevraagd. Bij problemen wordt lang gewacht met doorsturen naar de gynaecoloog.'

 

6 SEPTEMBER 2017   CIJFER 6,5 

___________________________________________________________________

 

'Vriendelijke verloskundige die elke vraag konden beantwoorden. Aan het einde van de zwangerschap kwamen ze zelfs bij mij thuis voor controle. Je hoeft maar te bellen en zij staan klaar voor je dag en nacht.'

 

28 JUNI 2017   CIJFER 8,7 

___________________________________________________________________

 

 

 

heel goed'

 

23 JUNI 2017   CIJFER 10 

_________________________________________________________________

 

'Fijne praktijk, vriendelijke en professionele verloskundigen waarbij je je op je gemak voelt. Goede begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling.'

 

22 JUNI 2017  CIJFER 8,5 

_________________________________________________________________

 

'Super zorg, enorme betrokkenheid! Voor, tijdens en na de bevalling.

 

21 JUNI 2017  CIJFER 9 

_________________________________________________________________

 

'Zeer ervaren verloskundigen. Zorgzaam en vriendelijk. Reageren direct op vragen en komen zo nodig aan huis voor controle.Zorgen ervoor dat je alle verloskundigen ziet, zodat je tijdens je bevalling diegene kent.

 

21 JUNI 2017   CIJFER 8,8 

_________________________________________________________________

 

'Mijn vorige zwangerschap heb ik helaas niet zo een leuke ervaring gehad met mijn verloskundige. Bij de afgelopen zwangerschap ben ik dus gaan zoeken naar een andere verloskundige praktijk en toen werd mij Fea aangeraden door de buurvrouw. Tot op de dag van vandaag geen spijt gehad. Hele vriendelijke, behulpzame dames die veel begrip tonen en hulp bieden waarbij nodig. Ik heb hele gezellige momenten en gesprekken gehad met de verschillende dames. En allemaal zijn ze toppers! Ik zou zonder twijfel jullie bij iedereen aanraden. Heel erg bedankt voor alles!

 

21 JUNI 2017 CIJFER 10 

_________________________________________________________________

 

'Prettige en fijne begeleiding en ondersteuning tijdens zwangerschap en bevalling. Goede adviezen en alle ruimte voor je eigen wensen .

 

21 JUNI 2017   CIJFER 8,0 

_________________________________________________________________

 

'Prima betrokken begeleiding.'

 

20 april 2017   CIJFER 8,8 

________________________________________________________________

 

Fea bestaat uit 3 heel klantgerichte verloskundigen. Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren en beveel ze zeker aan!'

 

19 APRIL 2017   CIJFER 10 

________________________________________________________________

 

'De verloskundigen van Fea kennen jou echt! Hele goede en zorgzame begeleiding. Ze zijn ervaren en weten waar ze het overhebben.'

 

18 APRIL 2017   CIJFER 10 

________________________________________________________________

 

'Dames met veel ervaring en feeling voor elke situatie binnen een gezin!'

 

18 APRIL 2017   CIJFER 10 

________________________________________________________________

 

'Het zijn dames die enthousiast zijn in hun vak en werkelijk weten waar ze over praten en wat ze doen. Ze nemen alle tijd voor je en dat geeft de perfecte voorbereiding en bevalling en nazorg.'

 

18 APRIL 2017   CIJFER 10 

________________________________________________________________

 

'Fijne dames die luisteren, je proactief helpen, ook bij het medische bevalling en je een belangrijk/warm gevoel geven'

 

18 APRIL 2017   CIJFER 9,2 

_________________________________________________________________

 

'De dames van fea waren zowel voor kleine vragen als spoedeisende zaken vakkundig en betrokken. Het gaf een zeer prettig gevoel dat de dames van fea altijd voor ons klaar stonden met goede zorg. Heel fijn dat ze ook thuis kwamen.'

 

7 MAART 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'De dames van Fea zijn professioneel, kundig, vriendelijk, altijd bereikbaar, betrouwbaar. Ik bewonder ze om hun communicatie. Ze zijn onderling zo goed op de hoogte van mijn situatie. Ik mocht zo vaak bellen als ik wilde en dit benoemden ze regelmatig na een telefoongesprek. Hierdoor voelde ik me nooit bezwaard. Daarnaast voelde ik me gekend door ze. Ze hebben kennis van hun vak. Ik mis de gezellige bezoekjes aan hun praktijk. Het enige verbeterpunt: het gebouw waar ze in huizen kan op warme dagen erg heet en benauwd zijn. Voor zwangeren die al kortademig zijn en een lage bloeddruk hebben kan dit onprettig zijn. Een airco is gewenst.'

 

3 MAART 2017   CIJFER 8,2 

__________________________________________________________________

 

'Als aanstaande oma mocht ik van mijn dochter alles van nabij meemaken en ook de verloskundigen hadden geen enkel bezwaar. Ik heb de dames ervaren als professioneel, deskundig en zeer betrokken. Tijdens de bevalling werd de geboorte onverwacht een medische indicatie, waardoor de verloskundige de verantwoordelijkheid moest overdragen. De dienstdoende verloskundige is in het Meander gebleven tot de overdracht daadwerkelijk was geregeld en is pas toen vertrokken. De nazorg was eveneens top, ik kan werkelijk niets negatiefs verzinnen. Dat de wachttijden soms wat uitliepen hebben we graag voor lief genomen.'

 

16 FEBRUARI 2017   CIJFER 9,8 

__________________________________________________________________

 

'Drie top vrouwen die alle tijd voor je namen, goed luisterde en alles goed met ons door hebben genomen. Helaas tijdens de laatste weken overgedragen aan het ziekenhuis aangezien onze meid in stuit lag en niet van plan was om te draaien. Maar ook daarna tijdens de nacontroles werd er alle tijd voor je genomen en fijn naar je geluisterd.'

 

7 FEBRUARI 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'De begeleiding door de verloskundigen van Fea is heel erg goed. De verloskundigen verstaan hun vak inhoudelijk goed en maken altijd tijd wanneer je je zorgen maakt over je baby. Ik heb 3 keer het spoednummer gebeld en ben steeds binnen het uur geholpen. Dat geeft veel rust en vertrouwen. Bovendien zijn de verloskundigen erg fijne personen waar je je erg op je gemak voelt.'

 

7 FEBRUARI 2017   CIJFER 8,3 

____________________________________________________________________

 

'Een zeer goede en betrouwbare praktijk, ik zou jullie zeker aanbevelen.'

 

7 FEBRUARI 2017   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'De dames zijn ervaren en kundig, dit heeft mij erg gerust gesteld tijdens een eerste zwangerschap waarbij ik niet precies wist wat ik moest en kon verwachten. Ik mocht altijd bellen met vragen en voor de maandelijkse controles werd altijd de tijd genomen. Ook mijn ervaring tijdens de bevalling is zeer positief. Ik ben vanuit rust op een heel prettige manier gecoacht waardoor ik terug kijk op een bijzonder mooie ervaring! Bij een volgende zwangerschap ga ik zeker weer naar FEA.'

 

6 FEBRUARI 2017   CIJFER 9,2 

__________________________________________________________________

 

'Alle drie de dames zijn lief en prettig in de omgang. Ze luisteren goed hoe het met je gaat, zijn geïnteresseerd niet alleen in je welzijn maar ook in je verdere leven wat het heel persoonlijk maakt.

 

6 FEBRUARI 2017   CIJFER 9,2 

___________________________________________________________________

 

Lieve dames die met plezier en warmte hun werk doen. Goed bereikbaar, staan je altijd vriendelijk te woord en komen bij je thuis wanneer nodig. Heel fijne begeleiding ervaren gedurende mijn zwangerschappen.'

 

6 FEBRUARI 2017   CIJFER 8,8 

___________________________________________________________________

 

'Zeer professioneel met veel aandacht voor de klanten.

 

6 FEBRUARI 2017   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

Een echte aanrader!'

 

6 FEBRUARI 2017   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Het is een heel leuk team dat dag en nacht voor je klaar staat.'

 

6 FEBRUARI 2017  CIJFER 9,8 

_________________________________________________________________

 

'Alle afspraken heb ik als prettig ervaren, er wordt naar je geluisterd en je wordt goed in de gaten gehouden. Ik vond alle verloskundige binnen Fea erg fijne mensen! en de bezoeken daarna waren ook prettig!'

 

5 FEBRUARI 2017  CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Zeer positief. Ik raad deze praktijk zeker aan. De dames luisteren en nemen je eventuele zorg/angst weg. Geven je advies en geven je het gevoel dat je belangrijk bent ipv nummer zoveel. Het enige wat ik zelf jammer vond is dat je voor de echo's ergens anders moest zijn. Daar waren ze erg kundig maar niet altijd even vriendelijk/meelevend.'

 

5 FEBRUARI 2017  CIJFER 9,3 

__________________________________________________________________

 

'Super blij met de begeleiding van alle drie de verloskundige. Ze luisteren goed naar je en nemen je bij klachten heel serieus en de gepaste actie. Helaas door pre-eclampsie overgenomen door het ziekenhuis op het einde dus geen ervaring over de bevalling zelf. Maar was super blij met deze 3 toppers! Dank Fea!'

 

5 FEBRUARI 2017  CIJFER 9,8 

___________________________________________________________________

 

'Betrokken en kundig.'

 

5 FEBRUARI 2017  CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Super fijne praktijk.

 

5 FEBRUARI 2017   CIJFER 9,0 

____________________________________________________________________

 

Een team van zeer enthousiaste, bekwame, lieve en empatische dames!'

 

14 JANUARI 2017   CIJFER 8,7 

___________________________________________________________________

 

Fea heeft mij/ons erg goed begeleid tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. Alle drie zijn ze zeer sensitief en zorgzaam. Wij vonden het bijzonder fijne begeleiding!

 

26 NOVEMBER 2016    CIJFER 9,8 

__________________________________________________________________

 

Ik ben zeer tevreden over Fea verloskundigen, alle 3 top meiden.Goed begeleid en ook tijdens mijn bevalling.'

 

25 NOVEMBER 2016   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Gewoon helemaal top bevallen (letterlijk en figuurlijk). Van begin tot het eind aan toe!'

 

23 NOVEMBER 2016   CIJFER 9,3 

________________________________________________________________

 

'Super fijne praktijk met allemaal leuke dames. Ook tijdens en na de bevalling was begeleiding erg goed!

 

23 NOVEMBER 2016   CIJFER 9,8 

__________________________________________________________________

 

Een luisterend oor, goede afspraken naar wens en advies op medisch gebied, professionele en zorgzame werkhouding. Een top team!'

 

23 NOVEMBER 2016   CIJFER 9,5 

_________________________________________________________________

 

'Vakbekwaam, lief en zorgzaam.'

 

23 NOVEMBER 2016   CIJFER 10 

_________________________________________________________________

 

'Goede begeleiding van m'n eerste zwangerschap en prima uitvoering van onze (onverwachte) thuisbevalling!'

 

23 NOVEMBER 2016   CIJFER 9,0 

_________________________________________________________________

 

'Prettig begeleid door de verloskundigen van Fea! Kundig, professioneel en plezierig in de omgang.'

 

23 NOVEMBER    CIJFER 9,7 

_________________________________________________________________

 

'Ervaren, vriendelijke en betrokken medewerkers.'

 

23 NOVEMBER   CIJFER 7,8 

_________________________________________________________________

 

'Wat een ontzettend leuk team! Enorm begaan, staan altijd voor je klaar. Nemen je serieus. Met een beter en veiliger gevoel kon ik mijn zwangerschap en bevalling niet doorlopen.Ook na de bevalling veel steun een support gehad.Bedankt!'

 

28 SEPTEMBER 2016   CIJFER 8,8 

__________________________________________________________________

 

'Wij hebben de begeleiding van Fea als heel positief ervaren. Beppie is ondanks het feit dat de bevalling klinisch werd door poepen in vruchtwater continu erbij gebleven. Dat was erg prettig!'

 

 

14 SEPTEMBER   CIJFER 9,0 

__________________________________________________________________

 

'Ik heb alle 3 mijn zwangerschappen bij FEA doorgebracht en ik blijf het maar zeggen: een top team! Bedankt voor alle goede zorgen meiden..! Je wordt zo zorgvuldig geholpen door deze dames, ook na de bevalling kan je terecht met vragen waar je mee zit. Ook al bel je onverwachts voor een vraag ze staan altijd erg vriendelijk voor je klaar. Echt een aanrader! Fea beste verloskundigepraktijk ooit.'

 

13 SEPTEMBER 2016   CIJFER 10 

____________________________________________________________________

 

'Ontzettend fijne verloskundigenpraktijk.Vriendelijk en zeer goed in wat ze doen. Ik voelde me altijd op m'n gemak en heb heel veel aan ze gehad tijdens mijn zwangerschap en de bevalling.'

 

7 SEPTEMBER 2016   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

 

'Zeer tevreden'

 

6 SEPTEMBER 2016   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Competent, betrokken en vriendelijk!'

 

5 SEPTEMBER 2016   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Hele prettige medewerkers, deskundig advies en positief / persoonlijk contact.'

 

5 SEPTEMBER 2016   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Hele fijne mensen, fijne begeleiding tijdens mijn eerste zwangerschap. Enige (grote) nadeel is dat je voor de echo's naar Amersfoort moet. Zou fijn zijn als dat ook daar ter plekke gewoon kan in de toekomst.

 

Opm. fea: Dank voor je lieve review. De eerste echo bij 8 weken en de laatste echo bij 36 weken maken we in onze eigen praktijk. De overige echo's zijn bij het echocentrum. Op deze manier proberen we de experise van de echoptakijk zoveel mogelijk te benutten en proberen we de beste echo's, met de hoogste kwaliteit aan te bieden.

 

5 SEPTEMBER    CIJFER 8,2 

____________________________________________________________________

 

'Zeer, zeer tevreden! Ik voel mij erg op mijn gemak en ze zijn altijd bereikbaar. Lieve en kundige dames.'

 

5 SEPTEMBER 2016   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Ik vond het een hele goede praktijk. Je kan altijd bellen voor vragen. Ze nemen snel contact met je op. Heel erg vriendelijk. Luisteren altijd naar je vragen goede informatie. Als er wat is komen ze...'

 

5 SEPTEMBER 2016    CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Fantastische begeleiding bij het mooiste wat ons ooit is overkomen.'

 

5 SEPTEMBER 2016  CIJFER 9,3 

__________________________________________________________________

 

'Fea verloskundige luisterd naar je wensen, denkt mee in oplossingen en is flexibel.  De rust, professionele houding en de passie voor hen werk heeft gemaakt dat ik mij tijdens de controles en de bevalling op mijn gemak voelde.'

 

5 SEPTEMBER 2016   CIJFER 9,0 

 

___________________________________________________________________

 

'Prettige contacten en adequate acties. Altijd bereikbaar voor vragen of twijfel. Het enige dat we jammer vonden is dat je voor echo's naar het screeningscentrum in Amersfoort moest. Zou fijn zijn als dat ook in de praktijk zou kunnen.'

 

 

5 SEPTEMER 2015   CIJFER 8,0 

___________________________________________________________________

 

Lieve meiden, enthousiast, laagdrempelig om te bellen met vragen, heel fijn!

 

5 SEPTEMBER 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Hele lieve verloskundigen die altijd bereikbaar zijn en je met veel aandacht en kunde begeleiden.'

 

5 SEPTEMBER 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

Ik ben net als met de vorige zwangerschap heel goed begeleid door de dames van FEA. Veel persoonlijke aandacht.'

 

20 JUNI 2016   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Alles goed alleen jammer dat toen ik beviel er net een invalster was dat weekend die ik dus niet kende is wel goed gegaan maar een van hun was fijn geweest. Verder iemand die stage liep erbij vond ik niet fijn op dat moment. Rest allemaal goed en heel blij meer volgende keer weer bij hun. Kan met alles terecht en helpen heel goed.'

 

17 JUNI 2016   CIJFER 8,0 

___________________________________________________________________

 

'Heel prettig geholpen, zelf weinig klachten gehad, maar als je belt wordt er meteen opgenomen en word je geduldig te woord gestaan. Bij zorgen stonden ze meteen thuis op de stoep. heel prettig. Helaas in het ziekenhuis moeten bevallen, dus FEA medewerkers niet meegemaakt met bevalling.'

 

17 JUNI   CIJFER 8,7 

___________________________________________________________________

 

'Ik heb mijn begeleiding als zeer fijn ervaren. Goed advies gekregen zowel bij de zwangerschap als de bevalling ookal ging deze heel snel! Jullie zijn een top team!'

 

17 JUNI 2016   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Ze luisteren goed naar je en nemen de tijd voor je. En als ze het niet helemaal vertrouwen sturen ze je voor controle naar het ziekenhuis echt fijn. Ze zijn echt vriendelijk.'

 

17 JUNI 2016   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

'Hele goede ervaring. De zorg is helemaal super en je kan ze altijd bellen voor vragen of als je je zorgen maakt.'

 

17 JUNI 2016   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

'Wat een fijne en kundige meiden! Alle tijd voor je en met een no nonsens benadering!'

 

17 JUNI 2016   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Zeer tevreden. Ik heb Fea aangraden aan een vriendin en mijn schoonzusje en ze zijn er beide ook naar toe te gaan. Ze luisteren erg goed en het voelt heel vertrouwd.'

 

3 JUNI 2016   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

Een heel fijn, betrokken en warm team!'

 

4 MEI 2016   CIJFER 8,2 

__________________________________________________________________

 

'Staan voor veel open, erg vriendelijk en denken mee.'

 

4 MEI 2016   CIJFR 7,0 

__________________________________________________________________

 

'Prettig begeleidt tijdens zwangerschap en bevalling. Deskundige verloskundigen die veel plezier hebben in hun werk, vriendelijk en luisteren goed naar wat je zegt. Nemen je serieus als je je ergens zorgen om maakt.Zeer tevreden over de gekregen zorg!'

 

17 APRIL 2016   CIJFER 8,3 

__________________________________________________________________

 

Lieve dames die naar je luisteren en de tijd voor je nemen, hele prettige ervaringen met alle drie, bedankt voor de goede begeleiding!

 

8 APRIL 2016   CIJFER 8,8 

____________________________________________________________________

 

'Zeer tevreden met begleiding!'

 

7 APRIL 2016   CIJFER 8,8 

____________________________________________________________________

 

Goede voorlichting en informatie, luisterend oor waar nodig, vriendelijke en kundige mensen. Ik voelde me goed begeleid.'

 

6 APRIL 2016   CIJFER 9,8 

___________________________________________________________________

 

'Ik ben echt tevreden van mijn verloskundige.'

 

6 APRIL 2016  CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Uitstekend!'

 

6 APRIL 2016   CIJFER 9,2 

___________________________________________________________________

 

'Lieve verloskundigen, met veel ervaring. We hebben deskundige hulp gekregen en voelden ons erg op ons gemak bij Fea!'

 

6 APRIL 2016   CIJFER 8,7 

___________________________________________________________________

 

'Erg betrokken, enthousiaste en kundige verloskundigen!'

 

6 APRIL 2016   CIJFER 10  

___________________________________________________________________

 

'Super fijne verloskundigen.'

 

8 FEBRUARI 2016   CIJFER 9,8 

___________________________________________________________________

 

De verloskundigen bij Fea zijn professioneel zonder afstandelijk te zijn, nemen alle tijd voor je en geven antwoord op al je vragen. Elke afspraak weer een warm welkom, oprechte interesse, bereiden je goed voor en staan dag en nacht voor klaar.'

 

4 FEBRUARI 2016   CIJFER 10 

____________________________________________________________________

 

'In de tijd dat ik bij Fea geweest ben heb ik de afspraken als prettig ervaren. We werden netjes behandeld, er werd naar de persoon gekeken en daar waar het nodig was werd er ook snel gehandeld. Bij twijfel toch insturen naar het ziekenhuis. Maar ook de terugkoppeling nadat we bij het ziekenhuis geweest waren was prettig. Daarmee heb ik zelf het gevoel gehad dat er echt naar ons is geluisterd en dat daar ook iets meegedaan werd. Ondanks dat er verschillende personeelsleden waren heb ik dit niet als vervelend ervaren. De onderlinge communicatie is goed geweest, want iedereen was van de situatie op de hoogte.Fea, Jullie zijn top!'

 

4 FEBRUARI   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

 

Hele fijne begeleiding. Staan altijd voor je klaar. Echt een steun waar je van op aan kan.'

 

3 FEBRUARI 2016   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

Prettig en persoonlijk contact, goede bereikbaarheid bij vragen en goede begeleiding van mijn zwangerschap'

 

19 JANUARI 2016   CIJFER 8,3 

____________________________________________________________________

 

Niets als negatief ervaren. Duidelijk, open, ervaren, toegankelijk. Als team goed op elkaar ingespeeld.'

 

7 JANUARI 2016   CIJFER 9,0 

____________________________________________________________________

 

De meiden van Fea hebben ons bij drie zwangerschappen begeleid. Door open communicatie, liefde voor het vak, een luisterend oor en adequaat handelen bij complicaties tijdens mijn zwangerschappen heb ik kunnen genieten van deze bijzondere periode in ons leven.'

 

6 JANUARI 2016   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

Een prettig en professioneel team wat altijd voor je klaar staat om ervoor te zorgen dat jij, je partner en je baby een zo goed mogelijke zwangerschap, bevalling en kraamtijd hebben.

 

15 DECEMBER 2015   CIJFER 8,5 

___________________________________________________________________

 

Goede begeleiding.'

 

3 DECEMBER 2015   CIJFER 7,0 

___________________________________________________________________

 

'Aardige mensen. Soms ver lopen omdat er geen parkeerplaats meer in de buurt is dichterbij de deur. Met zo'n dikke buik soms niet prettig. Wordt goed geluisterd naar je. Je voelt je begrepen en geen klant of nummer.'

 

3 DECEMBER 2015   CIJFER 8,3 

___________________________________________________________________

 

'De dames van Fea maken van de zwangerschapsperiode een fijne en leuke ervaring. Ik heb me altijd begrepen gevoeld en de begeleiding voor de bevalling en de bevalling zelf als erg prettig ervaren. Ik ben zelf behoorlijk nuchter en wilde geen geboorteplan etc, dat was allemaal prima. Jammer genoeg was dit mijn laatste zwangerschap anders zou ik zeker weer naar Fea gaan. Dank je wel dames!'

 

3 DECEMBER 2015   CIJFER  10 

___________________________________________________________________

 

'Fijne praktijk, waar je goed geholpen wordt.'

 

3 DECEMBER 2015   CIJFER 9,5 

___________________________________________________________________

 

'Hele leuke prettige dames. Ze weten van aanpakken, hebben fijne werktijden en hebben de juiste zorg geboden. Mocht ik weer zwanger raken dan weet ik ze weer te vinden!'

 

2 DECEMBER 2015   CIJFER 9,0 

____________________________________________________________________

 

'Erg fijne meiden. Handelen snel en adequaat. Zijn ook echt betrokken en kennen iedereen.'

 

2 DECEMBER 2015   CIJFER 9,0 

__________________________________________________________________

 

'Een goede en vriendelijke behandeling met genoeg informatie. Alle vragen werden beantwoord.'

 

2 DECEMBER 2015   CIJFER 8,0 

__________________________________________________________________

 

'alle 3 de verloskundigen zijn even aardig, kundig en behulpzaam.  erg flexibel en altijd bereikbaar voor vragen.  ze hebben mij zeer goed gesteund vooral tegen het einde van de zwangerschap en na de bevalling.'

 

2 DECEMBER 2015   CIJFER 9,5 

____________________________________________________________________

 

'Super praktijk met drie geweldige verloskundigen die altijd voor je klaar staan als je ze nodig hebt en vakkundig te werk gaan. Ik zou ze iedereen aanraden.'

 

2 DECEMBER 2015   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Alle dames van Fea zijn professioneel, stralen vertrouwen uit, zijn vriendelijk en hebben alle kennis en kunde in huis!'

 

27 OKTOBER 2015   CIJFER 9,5 

___________________________________________________________________

 

'Het zijn 3 toppers die alle tijd voor je nemen. Heb er met 2 zwangerschappen gelopen en zeer tevreden.'

 

27 OKTOBER 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

Onze ervaring met fea verloskundige was helemaal top! Vriendelijk, zorgzaam & vond het altijd prettig om langs te komen. Bedankt voor alles! Wij komen bij de 2de zeker terug.'

 

15 OKTOBER 2015   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

De verloskundige van fea zijn allemaal uitstekend, ik als kersverse moeder van mijn eerste kind heb veel aan hun begeleiding, luisterend oor en advies gehad, zeker aan te raden bij iedereen mijn cijfer is daarom een 10.'

 

14 OKTOBER 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Komen afspraken na, luisteren goed, staan dag en nacht klaar, nemen je altijd serieus. Ik heb tijdens het einde van mijn zwangerschap(en na de bevalling) heel veel aan deze dames gehad. Er was begrip, verplaatsing en mentale ondersteuning.'

 

14 OKTOBER 2015   CIJFER 8,8 

___________________________________________________________________

 

'Ontzettend goede ervaring met FEA! Zeer kundig en warm team. Goede begeleiding en stonden altijd voor ons klaar. Kan niets bedenken wat ik anders zou willen. De informatieavond was ook erg zinvol en prettig. Complimenten voor deze geweldige en bevlogen verloskundigen!'

 

14 OKTOBER 2015   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

Vriendelijke, gezellige en deskundige hulp. Heel persoonlijk en al je vragen en zorgen worden serieus genomen. Ik zou deze verloskundigen aanbevelen en als we een tweede kindje mogen krijgen zou ik weer terug gaan naar deze praktijk.

 

14 OKTOBER 2015   CIJFER 9,2 

__________________________________________________________________

 

'Zeer tevreden.'

 

14 OKTOBER 2015   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Zeer goede ervaringen gehad bij beide zwangerschappen.'

 

14 OKTOBER 2015   CIJFER 9,8 

__________________________________________________________________

 

'Erg fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg gehad van de meiden van Fea. Ze luisteren naar je, hebben geduld en je kunt/mag ze altijd bellen voor (extra) advies.'

 

14 OKROBER 2015   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Top team, zeer deskundig, luisterend en vooral heel erg begaan. Als verpleegkundige op de ambulance heb ik best wat ervaring en ik heb oneindig vertrouwen in hoe dit team zwangere vrouwen begeleid!'

 

17 AUGUSTUS 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Fijne en ervaren verloskundigen. Zelfs de vervanging in de zomer is uitstekend geregeld. En wie je bevalling ook doet, het zal een bekend gezicht zijn. Dat voelt heel prettig en vertrouwd.'

 

7 AUGUSTUS 2015   CIJFER 8,2 

___________________________________________________________________

 

'Geen specifieke problemen of vragen gehad door prettige zwangerschap, dus weinig hulp/steun nodig gehad. Door stuitligging overgedragen aan ziekenhuis.'

 

5 AUGUSTUS 2015   CIJFER 7,2 

___________________________________________________________________

 

'Zeer prettige praktijk met ervaren verloskundige die gezelligheid combineren met professionele en duidelijk handelen.'

 

5 AUGUSTUS 2015   CIJFER 8,3 

___________________________________________________________________

 

'Erg fijne verloskundigenpraktijk, verloskundigen zijn allemaal vriendelijk, kundig, staan dag en nacht voor je klaar (zowel telefonisch, per mail en om langs te komen) en afspraken worden netjes nagekomen. Ik zou niks kunnen bedenken wat ik vervelend heb gevonden bij de begeleiding van mijn 2 zwangerschappen. Een aanrader!'

 

5 AUGUSTUS 2015   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

'Een fijn team van verloskundigen die mij goed door de bevalling hebben geholpen. Ook de bezoekjes na de bevalling waren erg prettig.'

 

4 AUGUSTUS 2015   CIJFER 8,3 

___________________________________________________________________

 

'De dames van Fea hebben altijd alle tijd en aandacht voor je en dat is prettig en geruststellend. Ze houden alles goed in de gaten en ik heb dan ook geen moment aan Fea getwijfeld.'

 

4 AUGUSTUS 2015   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Super goede begeleiding. Ze luisteren goed naar je wensen. Stellen je gerust en komen langs zo nodig.'

 

4 AUGUSTUS 2015   CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

Fijn keurig geholpen, betrokken, vriendelijk, professioneel, goed geholpen, als er iets is komen ze gelijk en mee denkend.

 

4 AUGUSTUS 2015   CIJFER 9,5 

__________________________________________________________________

 

Vriendelijke dames, luisterend oor, nemen de tijd. Deskundig, vond het ook jammer dat het laatste stukje van de zwangerschap medisch werd. Ga zo door dames!'

 

4 AUGUSTUS 2015   CIJFER 8,5 

__________________________________________________________________

 

'Hele fijne en lieve verloskundigen die je serieus nemen en er alles aan doen om je een goed gevoel te geven. Ik zou bij een volgende zwangerschap zeker weer voor Fea kiezen!'

 

4 AUGUSTUS 2015  CIJFER 10 

__________________________________________________________________

 

'Een heel fijn team. Met alle drie hele goede ervaringen. Je kunt altijd met je vragen terecht. Ik zou aan iedereen deze praktijk aanbevelen.'

 

4 AUGUSTUS 2015   CIJFER 8,2 

__________________________________________________________________

 

'Een team dat weet waar ze over praten, je duidelijk advies geven en waar de drempel laag is'

 

4 AUGUSTUS 2015   CIJFER 7,8 

__________________________________________________________________

 

'Top team met lieve dames! Wat kijk ik terug op een geweldige zwangerschap en kraamperiode met Fea! Goede begeleiding, helemaal fijn als dit je eerste kindje is. Gevoel dat er oprecht wordt geluisterd en geen vraag is te gek. Altijd goed bereikbaar en heel persoonlijk contact. Professioneel en veel kennis, maar toch heel relaxed gevoel en jezelf bij ze kunnen zijn. Bedankt voor deze fijne ervaring!'

 

14 JULI 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

 

'Wij zijn omtzettend tevreden over de begeleiding tijdens de zwangerschap en de controles na de bevalling. Fea is een geweldig team!'

 

8 JULI 2015   CIJFER 9,2 

____________________________________________________________________

 

"Vlotte meiden, met elk een eigen persoonlijkheid, maar klikte met allen goed. Afspraken heb ik lager gescoord omdat deze vaak flink later begonnen. Ik vind het heel goed dat je de ruimte geeft aan je afspraak, maar plan dan even wat speling tussen de afspraken in. Wachten is niet handig als je al een kleintje thuis hebt of mee hebt.'

 

Reactie Fea: Dank voor je lieve woorden. Het is de laatste spreekuren inderdaad erg druk geweest. We proberen altijd voldoende pauzes in te lassen zodat we niet uitlopen. Mochten er meer pauzes nodig zijn, dan gaan we dit zeker doen. We gaan het in de gaten houden.

 

30 MEI 2015   CIJFER 8,2 

____________________________________________________________________

 

'Ik heb 2 x voor Fea gekozen en ben er erg blij mee!'

 

21 MEI 2015   CIJFER 10 

____________________________________________________________________

 

'Wij zijn erg tevreden over Fea. Door hen heb je het gevoel er niet alleen voor te staan tijdens de zwangerschap. Je kunt met alle vragen ben hen terecht. Ze staan altijd voor je klaar, nemen de tijd voor je en nemen de dingen serieus. Ze hebben bij ons ook adequaat gehandeld. Heel fijn en een prettige manier van samenwerken!'

 

19 MEI 2015   CIJFER 9,7 

____________________________________________________________________

 

'Verloskundigen zijn zeer kundig, handelen professioneel maar ook met een persoonlijke noot. Heb mezelf altijd 100% op m'n gemak en in goede handen gevoeld! Bij een volgende zwangerschap ga ik zeker weer naar de geweldige FEA-verloskundigen!'

 

19 MEI 2015   CIJFER 9,0 

_____________________________________________________________________

 

'Zeer goede begeleiding bij mijn eerste zwangerschap. Ze nemen de tijd voor je, zeer tevreden dus!'

 

19 MEI 2015   CIJFER 8,7 

____________________________________________________________________

 

'Ik heb elke afspraak bij Fea als zeer prettig ervaren! Een goede begeleiding, erg betrokken en lieve mensen! Ik zou Fea aan andere (net) zwangere vrouwen aanbevelen!'

 

16 MEI 2015   CIJFER 9,0 

___________________________________________________________________

 

'Kundig, warm, professioneel, geduldig, menselijk en altijd alle tijd voor je.'

 

16 MEI 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Ondanks dat ik onder behandeling was in het ziekenhuis en pas toen mijn dochter geboren werd hier onder controle kwam, ben ik super tevreden. Ze zijn super geïnteresseerd en blijven dat ook terwijl mijn dochter nog in het ziekenhuis ligt. Fijn dat je dan niet vergeten wordt, want het is al lastig genoeg. Dank dames van Fea!'

 

16 MEI 2015   CIJFER 10 

___________________________________________________________________

 

'Vanwege een tweelingzwangerschap heb ik slechts beperkt contact gehad met de verloskundige, alleen bij de eerste afspraak en toen ik thuiskwam uit het ziekenhuis. Ik heb het contact dat ik gehad heb echter als plezierig ervaren: duidelijk wat ik van ze kon verwachten, en betrokken waar dat nodig was.'

 

20 MAART 2015   CIJFER 7,8 

____________________________________________________________________

 

'Betrokken verloskundigen, luisteren goed, kon met alles bij ze terecht. Ik heb het ook zeer gewaardeerd dat toen ik de maanden in India zat, ze altijd reageerden op mijn emails. Ook al zat ik zo ver weg, ook toen luisterden ze naar mij en beantwoordden mijn vragen.'

 

15 MAART 2015   CIJFER 8,3 

___________________________________________________________________

 

De dames van FEA hebben mij gedurende mijn zwangerschap en na de bevalling uitstekend begeleid. Alle vragen werden beantwoord, onzekerheden weggenomen en er was zeker ook ruimte voor een dosis humor.'

 

11 MAART 2015   CIJFER 7,8 

___________________________________________________________________

 

'Fijn geholpen tijdens de zwangerschap en erna.'

 

9 MAART 2015   CIJFER 8,5 

___________________________________________________________________

 

'Ik ben super blij met fea! Super leuk team die voor je klaar staat! Ik heb een super tijd met jullie gehad!'

 

7 MAART 2015   CIJFER 9,0 

____________________________________________________________________

 

'Wij hebben de afgelopen maanden een hele fijne ervaring gehad met Fea verloskundige.Ook na de bevalling is de begeleiding nog steeds erg goed, door middel van de thuis bezoeken!'

 

3 MAART 2015   CIJFER 9,5 

____________________________________________________________________

 

'Fea is een professionele praktijk met deskundige en lieve verloskundigen. Ik ben op een zeer prettige manier begeleid tijdens mijn zwangerschap en mijn bevalling, wat ik als zeer waardevol heb ervaren. Verder zijn ze erg flexibel. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om afspraken te maken buiten werktijd. Kortom wij denken met een zeer goed gevoel terug aan Fea en bevelen Fea graag aan.'

 

3 MAART 2015   CIJFER 9,5  

____________________________________________________________________

 

'Leuk team, erg goed geholpen altijd. Wat prettig zou zijn, is dat er echo's gemaakt kunnen worden op deze locatie, nu moet je hiervoor naar Amersfoort. Enigszins onduidelijkheid in alle telefoonnummers. Maar altijd en overal wordt er snel opgenomen en word je perfect te woord gestaan.'

 

3 MAART 2015   CIJFER 7,8 

Opmerking Fea; inmiddels vinden de echo's plaats in eigen praktjk

____________________________________________________________________

 

'De begeleiding van mijn zwangerschap en kraamperiode was fantastisch. Het contact met de verschillende verloskundigen in de praktijk heb ik als heel prettig ervaren.'

 

3 MAART 2015   CIJFER 9,8 

____________________________________________________________________

 

'Lieve en gezellige top verloskundigen!'

 

3 MAART 2015   CIJFER 9,3 

____________________________________________________________________

 

'Hele persoonlijke benadering en medewerkers hebben ook oog voor de partner. Naast de zwangerschap vragen ze ook naar de werk- en privesituatie en geven op een prettige manier tips en advies. Super praktijk!

 

3 MAART 2015   CIJFER 9,2 

____________________________________________________________________

 

'Derde zwangerschap en weer super goed en lief geholpen.'

 

3 MAART 2015   CIJFER 10,0 

____________________________________________________________________

 

'Fijne dames met super goed luisterend oor, veel tips en zijn goed in hun vak!'

 

27 JANUARI 2015   CIJFER 10 

____________________________________________________________________

 

'Ik kan alleen het beste zeggen over Fea. Mensen die werkt daar staat altijd 24/7 voor u klaar,en dat heb ik echt ook zelf meegemaakt .geen minuut heb spijt gekregen dat ik heb voor Fea gekozen.'

 

9 JANUARI   CIJFER 10,0 

____________________________________________________________________

 

'Lieve meiden waar je je bij op je gemak voelt!'

 

9 JANUARI 2015   CIJFER 9,7 

____________________________________________________________________

 

'Ontzettend vriendelijke dames die je alle info geven die je nodig hebt. Veel geduld voor alle vragen.'

 

8 JANUARI   CIJFER 8,8 

____________________________________________________________________

 

'Zeer kundige dames, ontzettend lief en hebben passie voor wat ze doen, erg fijn!'

 

8 JANUARI 2015   CIJFER 10,0 

___________________________________________________________________

 

'Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik begeleid door de verloskundigen van Fea. Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren zowel tijdens de zwangerschap alsook tijdens de bevalling. Hele aardige, maar ook kundige verloskundigen!'

 

8 JANUARI 2015   CIJFER 8,5 

___________________________________________________________________

 

'Goede begeleiding, en een luisterend oor. Al met al voor de derde keer een fijne tijd gehad.'

 

7 JANUARI 2015   CIJFER  10,0 

__________________________________________________________________

 

'Een superteam! Ook veel geholpen na mijn zwangerschap ter informatie.'

 

7 JANUARI 2015   CIJFER 10,0 

___________________________________________________________________

 

'Vond het super goed, vooral hulp van florine.'

 

7 JANUARI   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

'Wat een topverloskundigen zijn dit! Ik ben nu in 2 zwangerschappen door ze begeleid. Er wordt heel goed naar je geluisterd en samengewerkt door deze dames (onderling maar ook met ziekenhuizen). Zeer laagdrempelig bereikbaar voor vragen, ook s nachts. Ze nemen je altijd serieus en er wordt altijd het zekere voor het onzekere genomen, wat een heel fijn en veilig gevoel geeft. Woon je in of vlakbij Soest en ben je zwanger? Aarzel niet en ga naar Fea!'

 

7 JANUARI 2015   CIJFER 9,8 

___________________________________________________________________

 

'Ik heb de begeleiding als prettig ervaren. Wanneer ik vragen had, kon ik die ook buiten de afspraken om stellen. De medewerkers zijn deskundig en erg vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je. Afspraken liepen wel eens uit, maar ik heb dit niet als zeer storend ervaren. Ik vond t fijn mijn afspraken s avonds te plannen, zodat mijn man meekon. Dit is elke keer gelukt. Het enige minpuntje zou kunnen zijn dat ze geen echo's maken in de praktijk. Hier voor moet je naar Amersfoort.'

 

7 JANUARI 2015   CIJFER 9,8 

___________________________________________________________________

 

'FEA verloskundigen hebben te allen tijde een luisterend oor en bieden altijd de zorg die nodig is om geruststelling te geven of met de juiste tips en trucs de zwangerschap goed te doorstaan. Daarnaast bieden zij zeer zorgvuldige nazorg. Empathie en betrokkenheid passen bij FEA!'

 

2 JANUARI 2015   CIJFER 9,3 

___________________________________________________________________

 

'Fijne en prettige professionals die samen een geweldig team vormen. Zowel de begeleiding tijdens de zwangerschap, als daarna waren even zorgzaam en professioneel. Ook de andere gezinsleden werden er op een prettige manier bij betrokken. Mede door hun begeleiding en samenwerking met de kraamhulp tijdens de kraamweek, heb ik een fijne zwangerschap en kraamweek mogen ervaren! En is ook mijn 5de zwangerschap en bevalling thuis, weer een geweldige ervaring geworden! Top!'

 

18 NOVEMBER 2015   CIJFER 10,0 

___________________________________________________________________

 

'Fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap. Naast deskundigheid ook een heel warme menselijke benadering, jullie zijn toppers, dank!'

 

12 NOVEMBER 2014   CIJFER 9,5 

___________________________________________________________________

 

' zeer persoonlijke en betrokken benadering, waarbij ze moeder en kind (en ook vader) zeer prettig begeleiden. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. "Bij twijfel, gewoon even bellen, daar zijn ze voor." en dat maken ze waar.'

 

9 NOVEMBER 2014   CIJFER 9,5 

___________________________________________________________________

 

'Ontzettend fijne verloskundigen, luisteren goed, zijn erg kundig en ben top begeleid!'

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 8,8 

___________________________________________________________________

 

'Prettige deskundige verloskundigen, die (in mijn geval) op tijd erkennen dat iets niet hun expertise is en je doorverwijzen naar het ziekenhuis. Vervolgens houden ze wel contact om te informeren hoe het gaat en om te leren wat ik in de ziekenhuis hoor over de behandeling.'

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 8,0 

__________________________________________________________________

 

'Stuk voor stuk allemaal heel betrokken aardig en kundig. Altijd voldoende tijd en aandacht bij de afspraken, geen aarzeling om telefonisch contact te zoeken en bijna altijd zonder wachten de afspraak in. Op tijd doorgestuurd / verwezen naar ziekenhuis.'

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 9,8 

__________________________________________________________________

 

'De mensen die daar werken zijn aardig. Ik ben goed geholpen en heb genoeg informatie gekregen elke keer. Jullie zijn een aanrader!'

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 8,7 

__________________________________________________________________

 

'Opnieuw een super goede en fijne ervaring gehad met Fea! Tijdens mijn zwangerschap ben ik goed begeleid door alle verloskundigen binnen de praktijk. Het is fijn om bij alle verloskundigen een keer op controle te komen, en niet een vreemd gezicht te krijgen tijdens de bevalling. Absoluut een praktijk om aan anderen aan te bevelen!'

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

'Geen minpunten'

 

5 NOVEMBER 2014  CIJFER 8,8 

___________________________________________________________________

 

'Bedankt voor alles'

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 9,7 

___________________________________________________________________

 

'Goed'

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 7,8 

__________________________________________________________________

 

'Super meiden die altijd voor je klaar staan!

 

5 NOVEMBER 2014   CIJFER 10,0 

__________________________________________________________________

 

ik vindt het een fijne en goede praktijk en ze kennen me goed

 

5 NOVEMBER 2015   CIJFER 7,5 

__________________________________________________________________

 

Fea is een fijne praktijk. Ik voel me prettig en gehoord en ze bieden een uitstekende begeleiding!

 

29 SEPTEMBER 2014   CIJFER 8,2 

___________________________________________________________________

 

Heel prettige verloskundigen, luisteren goed en nemen de tijd voor je. Geen vraag is te gek. Begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling was super, bedankt dames! Locatie is goed, makkelijk bereikbaar en je kan er goed (voor de deur) parkeren.

 

29 SEPTEMBER 2014   CIJFER 10,0 

__________________________________________________________________

 

Zeer professionele en lieve dames! Vanaf de eerste afspraak tot na de bevalling goede begeleiding gehad.

 

29 SEPTEMBER 2014   CIJFER 10,0 

__________________________________________________________________

 

Bedankt voor de super goede zorg!

 

28 SEPTEMBER 2014   CIJFER 9,7 

__________________________________________________________________

 

Ook deze zwangerschap weer een fijne begeleiding gehad van de dames van Fea! Jullie zijn een topteam!

 

28 SEPTEMBER 2014   CIJFER 9,5 

__________________________________________________________________

 

Super lieve, zorgzame dames! Zou iedere zwangere aanraden om naar Fea te gaan!

 

28 SEPTEMBER 2014   CIJFER 9,8 

___________________________________________________________________

 

Tijdens mijn zwangerschap ben ik goed begeleid door Fea. De verloskundigen geven net dat beetje extra waardoor je voelt dat je ertoe doet. Je bent niet nummer zoveel. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en tijdens de bevalling ben ik erg goed gesteund en gecoacht.

 

28 SEPTEMBER 2014   CIJFER 8,3 

___________________________________________________________________

 

De begeleiding was prettig, vriendelijk en ongedwongen. De verloskundigen toonden zich zeer begaan, het voelde meteen heel vertrouwd.

 

28 SEPTEMBER 2014   CIJFER 7,3 

___________________________________________________________________

 

Super leuke en gezellige meiden. Goede informatie gehad. Ook na de bevalling goede steun en na controle gehad

 

28 SEPTEMBER 2014   CIJFER 10,0 

___________________________________________________________________

 

Zeer betrokken en kundige verloskundigen.

 

28 SEPTEMBER 2014   CIJFER 8,8 

___________________________________________________________________

 

Ik heb me zo veilig gevoeld bij deze praktijk! Voor de derde keer begeleid door de verloskundigen. Ze waren altijd bereikbaar en hebben me bij twijfel doorverwezen naar het ziekenhuis. De bevalling was super! Bedankt meiden, ik zal jullie begeleiding nooit vergeten!

 

22 SEPTEMBER 2014   CIJFER 9,5 

__________________________________________________________________

 

Heel fijn.

 

11 SEPTEMBER 2014   CIJFER 9,0 

__________________________________________________________________

 

gezellig en goede medewerkes

 

21 JULI 2014   CIJFER 8,5 

__________________________________________________________________

 

Ook al was het maar kort, het was goed en gezellig! Jullie zijn heel meelevend en kundig vind ik!

 

21 JULI 2014   CIJFER 10,0 

__________________________________________________________________

 

Goede ervaring. Fijne verloskundigen

 

18 JUNI 2014   CIJFER 8,0 

__________________________________________________________________

 

Kundige en lieve verloskundigen!

 

4 JUNI 2014   CIJFER 8,3

_______________________________________________________________________

 

Uiterst tevreden! Toen ik mijn zwangerschap meldde werd gelijk een afspraak gemaakt. Dat voelde erg fijn als je voor 't eerst zwanger bent en niet weet hoe of wat. Ik hoor van velen dat zij weken hebben moeten wachten. Daarnaast zijn deze dames uiterst zorgzaam. Bij klachten complicaties zijn zij uiterst voorzichtig. Zij sluiten zoveel mogelijk uit en zijn niet terughoudend met inschakelen van externen of vervolgonderzoek. Ook erg belangrijk; De dames zijn erg prettig in omgang. Ik ben zeer tevreden!

 

4 JUNI 2014   CIJFER 9,2

_______________________________________________________________________

 

"Wat een aardige, ervaren en lieve betrokken dames. Bij een volgende zwangerschap kiezen wij zeker weer voor Fea."

 

28 APRIL 2014  CIJFER 9,3 

_______________________________________________________________________

 

"Betrokken verloskundigen, professioneel maar ook met veel persoonlijke aandacht, altijd bereid om te helpen of mee te denken! "

 

18 APRIL 2014  CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Je voelt je thuis bij FEA."

 

17 APRIL 2014 CIJFER 8,8 

_______________________________________________________________________

 

" Goede begeleiding tijdens de hele zwangerschap en bevalling."

 

15 APRIL 2014  CIJFER 9,8 

 

_______________________________________________________________________

 

"Prima advies en hulp tijdens de zwangerschap en prima begeleiding van de bevalling. Zeer goed bereikbaar telefonisch en per mail.

Laat op jullie website goed zien waar jullie wanneer zitten ook in een overgangsfase."

 

15 APRIL 2014  CIJFER 8,8 

_______________________________________________________________________

 

" Een hele fijne verloskundigenpraktijk! 3 geweldige dames die ieder heel kundig, maar ook heel gezellig zijn. Ik ben daar altijd heel prettig geholpen en kon er met alles terecht. Mocht er nog een kindje bij ons komen, dan kom ik hier zeker terug!"

 

15 APRIL 2014  CIJFER 9,3 

_______________________________________________________________________

 

" Ik ben wederom super begeleid met mijn bevalling."

 

26 MAART 2014   CIJFER 8,5 

_______________________________________________________________________

 

"Fijne praktijk!  Lieve en ervaren verloskundigen."

 

21 MAART 2014   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Was geweldig"

 

19 MAART 2014  CIJFER 7,0 

_______________________________________________________________________

 

"Hele goede begeleiding gehad tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Super flexibele verloskundigenpraktijk waarbij het duidelijk is dat de 'zwangere' voorop staat!"

 

19 MAART 2014  CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Ze hebben ervaring, ze zijn vriendelijk, ze doen heel veel dingen ook na de geboorte, je weet dat ze bij je bent je kunt ze gerust bellen over alles."

 

18 MAART 2014  CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

" Ze zijn alle 3 even leuk professioneel en heel erg vriendelijk. Ik was zeer tevreden met fea! Jullie zijn toppers."

 

18 MAART 2014  CIJFER 9,8 

_______________________________________________________________________

 

Fea verloskundige praktijk is een praktijk waar 3 lieve verloskundigen altijd voor je klaar staan, ze weten veel en zijn erg zorgzaam, je kunt ze altijd bellen voor vragen of informatie en komen in de meeste gevallen even bij je langs om te kijken hoe het met gaat. Ik heb het echt als heel prettig ervaren en zou het zo mogen zijn, dan zou ik in de toekomst zeker weer bij hen komen.

 

18 MAART 2014  CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

" Lieve meiden, geen vraag teveel, je kan met alles bij ze terecht. Het zijn echte schatten! Bedankt voor alles, en voor onze zoon op de wereld zetten, met zoveel liefde voor jullie vak!"

 

24 FEBRUARI CIJFER 10,0 

_______________________________________________________________________

 

" In een woord geweldig! Zeer professioneel , een hele prettige ervaring."

 

21 FEBRUARI CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

" Zeer ervaren en vriendelijke verloskundigen, die goed luisteren naar de client en handelen waar nodig, zodat de zwangere weet dat zij in goede handen is. Ik zou voor een eventueel tweede zwangerschap absoluut weer naar Fea gaan."

 

20 FEBRUARI CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

" Het zijn alle 4 toppers. Fijn in de omgang en heel erg warm, open en professioneel.

Wij zijn heel blij met ze!"

 

13 FEBRUARI CIJFER 9,5 

_______________________________________________________________________

 

" Zeer vriendelijke en professionele mensen. Prettig in de omgang. Treden adequaat op. Tijdens consulten vertelden ze weinig over activiteiten die er in de praktijk en bijvoorbeeld in het ziekenhuis waren ter voorbereiding op de bevalling. Deze informatie stond echter wel op de site."

 

10 FEBRUARI CIJFER 8,2 

_______________________________________________________________________

 

" Een hele fijne praktijk met verloskundigen die je een gerust, professioneel en vertrouwd gevoel geven. Zeker een aanrader!"

 

7 FEBRUARI CIJFER 8,5 

_______________________________________________________________________

 

" De begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling was goed en ik voelde me er erg veilig bij. Vragen werden goed beantwoord en problemen konden zonder drempel besproken worden."

 

7 FEBRUARI CIJFER 8,3 

_______________________________________________________________________

 

" Voor goede, professionele zorg een luisterend oor en goede begeleiding, moet je absoluut bij fea zijn. Alle drie zo lief en meelevend. altijd bereid om te komen en je gerust te stellen. ik heb me er erg veilig gevoeld."

 

7 FEBRUARI CIJFER 9,8 

_______________________________________________________________________

 

" Erg aardige en professionele medewerkers die zelfs thuis langskomen voor uitleg mocht dat nodig zijn."

 

6 FEBRUARI CIJFER 8,8 

_______________________________________________________________________

 

" Zeer prettig begeleid tijden zwangerschap en bevalling. Je voelt je bij deze praktijk snel op je gemak."

 

6 FEBRUARI CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

Sterk team. Goede samenwerking. Medewerkers zijn lief en spontaan. Elk moment kun je bij hen terecht voor vragen. Bij nood staan ze meteen voor je klaar

 

21 JANUARI CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Fea kent ruime openingstijden in de avond, hetgeen past bij werkende ouders. De agendaplanning is ruim voldoende flexibel. Fea verloskundigen staan allemaal met beide benen op de grond, zijn pragmatisch, doortastend en betrokken. Het welzijn van (aanstaande) moeder en kind staan voorop. Zorgen danwel onzekerheden over eigen toestand of die van het kind worden direct en eerlijk opgepakt. Ik voelde dat ik altijd op ze kon en kan rekenen. Ook buiten werktijd wordt pro-actief gereageerd op een niet pluis gevoel bij verloskundige, zelfs met een huisbezoek op initiatief verloskundige. Bij Fea bent u in goede handen!"

 

9 JANUARI 2014 CIJFER 8,5 

_______________________________________________________________________

 

" Doordat ik ben verhuisd van Utrecht naar Soest ben ik maar kort bij de praktijk geweest. Tijdens die 5 afspraken die ik heb gehad ben ik echt goed geholpen. Ook de nazorg is goed. Ik raad daarom iedereen deze praktijk aan. Het spreekuur van de verloskundigen zijn ook in de avond. Dit is erg prettig, omdat je geen vrij op je werk hoeft te vragen. Ook bestaat de praktijk uit verschillende locaties, waardoor je altijd een praktijk in de buurt hebt zitten. De verloskundigen zijn goed bereikbaar. De telefoon wordt altijd opgenomen en je kan ze alles vragen. De praktijken zien er verzorgt uit."

 

13 DECEMBER 2013 CIJFER 8,0 

_______________________________________________________________________

 

"Ontzettende fijne medewerkers en goede begeleiding."

 

12 DECEMBER 2013 CIJFER 9,5 

_______________________________________________________________________

 

"Hele lieve en geduldige verloskundigen. Zijn altijd bereid om te luisteren en hebben veel verstand van zaken."

 

11 DECEMBER 2013 CIJFER 9,8 

_______________________________________________________________________

 

"Ook de derde keer weer helemaal blij en tevreden. Alle dames zijn erg betrokken, luisteren goed en ik voelde me erg op mijn gemak. Voor, tijdens en na de bevallingen voldoende aandacht en informatie ontvangen. Helemaal top."  

 

19 NOVEMBER 2013  CIJFER 9.8 

_______________________________________________________________________

 

"Ik ben zeer tevreden met de medewerkers omdat ben ik op elke afspraak met aandacht geluisterd en alles wat ik wilde  weten krijg ik antwoord."

 

19 NOVEMBER 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Bekwame verloskundigen die naast hun deskundigheid ook "gewoon" mensen zijn gebleven. Het voelde direct vertrouwd. Aan het eind van mijn zwangerschap ben ik zeer goed begeleid en is er alles aan gedaan om mij thuis te kunnen laten bevallen, zoals ik graag wilde. Uiteindelijk toch in het ziekenhuis bevallen, helaas werd daar de zorg overgenomen door anderen. Ik had graag "mijn" verloskundigen erbij gehad! De nazorg was goed, veel informatie en duidelijke uitleg gehad. De dames zijn erg betrokken en denken goed mee.

Bij een eventuele 2de zwangerschap zou ik direct weer voor FEA kiezen."

 

15 NOVEMBER 2013   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Voor de derde keer zeer positief ervaren. Vooral ook de bevalling zelf, waarbij echtgenoot en vk (beppie) een team waren. Positief ook in omgang met de andere kinderen."

 

7 NOVEMBER 2013  CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Het is een heel fijne verloskundigenpraktijk met drie hele lieve verloskundigen. Je wordt perfect begeleid gedurende de hele zwangerschap en tijdens de bevalling."

 

30 OKTOBER 2013   CIJFER 8,8 

_______________________________________________________________________

 

"Ik mocht in de laatste termijn van mijn zwangerschap nog terecht bij FEA. Deze overstap maakte ik omdat mijn eigen verloskundige zelf niet mee wilde naar een geboortehuis waar ik graag wilde baren. Alle dames zijn erg betrokken luisteren goed en zijn oprecht aanwezig voor me geweest. Ik voelde mij daarom prettig en op mijn gemak. Tijdens de bevalling en na de bevalling heb ik goede zorg, aandacht en informatie gekregen van ze. Ik kan Fea aanraden aan iedereen."  

 

23 OKTOBER 2013   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Goed bereikbaar, zowel met vervoer als telefonisch. Goede planning met wie er consulten doet en wie er oproepbaar is voor nood. Aardige dames en goede nazorg."

 

9 OKTOBER 2013   CIJFER 8,7 

_______________________________________________________________________

 

" Voor de tweede zwangerschap ook weer gekozen voor Fea verloskundigen. Super begeleiding, en betrokken verloskundigen. voor iedere zwangere zeker aan te raden!"

8 OKTOBER 2013   CIJFER 9,5 

_______________________________________________________________________

 

" Dit is mijn 2e zwangerschap bij Fea.

Ook dit keer weer top behandeld door alle dames. Ze zijn telefonisch en per email altijd goed bereikbaar voor vragen of eventueel een oppeppraatje. En extra langskomen is bij hun ook geen probleem. Beppie was bij toeval voor de 2e keer bij onze bevalling. Door haar rust en kalmte heb ik de bevalling voorspoedig en zonder enige stress kunnen doorstaan.

Dames, heel erg bedankt, ook namens Aliya, de papa en de oma's. "

 

8 OKTOBER 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

" Betrokken begeleiding, ruimte en rust voor al mijn gevoelens, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Top! "

 

16 SEPTEMBER 2013   CIJFER 9,3 

_______________________________________________________________________

 

"Goede professionele zorg. In je hele zwangerschap en kraamperiode kun je dag en nacht bij ze terecht. Ze nemen je serieus en nemen de tijd voor je. En het zijn ook nog eens leuke gezellige vrouwen. "

 

13 SEPTEMBER 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

" Ik heb enorm goede ervaring met deze verloskundigepraktijk. Ze stonden dag en nacht voor me klaar en voor iedere vraag die ik had, hadden zij een luisterend oor. Ik heb diverse keren moeten bellen, en steeds gaven zij mij een goed gevoel. Nooit kreeg ik het gevoel te bellen met een "onzin"-vraag.

Enig punt van opbouwende kritiek is het volgende: voorstel om ouders de naam van de pasgeboren op te schrijven zodat het duidelijk is welke naam het is en hoe deze gespeld is. Beetje vervelend als een verkeerde naam de ronde gaat, bijv. naar de huisarts. "

 

6 SEPTEMBER 2013    CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

" De verloskundigen zijn allemaal erg aardig en je wordt goed geholpen. "

 

6 SEPTEMBER 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

" Ik vind de verloskundigen erg aardig en ze hebben mij goed geholpen tijdens en na de zwangerschap."

 

6 SEPTEMBER 2013   CIJFER 9,2 

_______________________________________________________________________

 

"Geweldige mensen en altijd een luisterend oor. Als het nodig was werd een afspraak tussendoor gepland. En altijd telefonisch bereikbaar tussen de afspraken door voor vragen er tussendoor. Ook na de bevalling goede begeleiding en ook na de kraamtijd nog even contact gehad, daar het niet helemaal liep zoals ik gehoopt en verwacht had. Ook de begeleiding tijdens de bevallingen thuis was met iedereen geweldig (iedereen een keertje uitgeprobeerd.... ;) )"

 

5 SEPTEMBER 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"De dames van Fea zijn kundig en bieden je een luisterend oor. Ze nemen echt de tijd voor je en stellen je gerust!"

 

5 SEPTEMBER 2013   CIJFER 8,0 

_______________________________________________________________________

 

"4 Super dames! Ze verstaan hun vak, zeer deskundig. Je ziet dat ze het met plezier doen. Je mag ze ten alle tijden bellen, goed inlevingsvermogen. Kan niet anders als positief over de dames zijn! Bedankt voor jullie goede zorgen! "

 

26 AUGUSTUS 2013   CIJFER 9,8 

_______________________________________________________________________

 

"Ik vond het super fijn en zeer prettig. Je kunt altijd bellen en ze nemen echt de tijd voor je. Alles wordt goed uitgelegd! Echt super fijn "samenwerken" Bedankt voor alles!"

 

21 AUGUSTUS 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Over alles zeer tevreden zou op dit moment geen verbeter punten kunnen bedenken! "

 

15 AUGUSTUS 2013   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Super! Je kan alles vragen! Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je! Controleren alles goed en leggen alles goed uit! Snel aanwezig wanneer de weeën lang aanblijven houden en handelen goed! Helemaal top! "

 

12 AUGUSTUS 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Wij zijn erg fijn begeleid door de mederwerkers van Fea. Ik kon voor elke vraag bij de dames terecht. Ook zijn ze altijd goed bereikbaar via de telefoon of mail."

 

9 AUGUSTUS 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Wij zijn heel erg blij met de begeleiding van de dames van Fea. Professioneel, persoonlijk en ervaren! Bedankt voor alles."

 

5 AUGUSTUS 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Prima verloskundigenpraktijk met veel persoonlijke aandacht! "

 

8 JULI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"De dames van Fea zijn betrokken, inhoudelijk goed van begin van zwangerschap tot aan de bevalling. Ze werken goed samen, zowel intern als met externe partijen, zoals de echo's centra en het ziekenhuis. Bij een eventuele tweede zwangerschap zouden we voor 100% weer voor Fea kiezen! "

 

4 JULI 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Bij de geboorte van ons zesde kindje was de begeleiding fantastisch. "

 

2 JULI 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

" Ik heb mijn controles als zeer prettig ervaren. Ook is mijn bevalling goed begeleid."

 

2 JULI 2013  CIJFER 9,8 

_______________________________________________________________________

 

"Ze zijn gewoon de beste, de liefste, de leukste!! Ik ben hier nu voor allebei mijn zwangerschappen onder controle geweest en allebei de zwangerschappen hebben zij tot een perfect einde gebracht! Ben gewoon super blij geweest met deze super verloskundige!!"

 

2 JULI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Vier hele lieve dames die altijd voor je klaar staan met een luisterend oor, voor goede adviezen en meer dan goede zorg. Ze zijn meelevend en meedenkend. Ik kan geen betere verloskundige wensen."

 

5 JUNI 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Vriendelijke mensen, goed luisterend. Accommodatie niet zo heel modern, maar niet nadelig voor contact. Altijd prettig contact met gehad."

 

29 MEI 2013   CIJFER 8,3 

_______________________________________________________________________

 

" Dit is een praktijk waarbij je je thuis kunt voelen. Deskundigheid, verstand van zaken. Volgens mij werken deze dames echt vanuit hun passie."

 

27 MEI 2013   CIJFER 8,6 

_______________________________________________________________________

 

"Het zijn stuk voor stuk geweldige meiden met heel veel verstand van zaken! Ben nu zelf twee keer zwanger geweest en bij Fea geweest, ben super tevreden en zou iedereen Fea aanraden als verloskundigepraktijk."

 

24 MEI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Niet alleen bij mijn zwangerschappen goede en fijne begeleiding gehad, ook bij een miskraam ontzettend warm en meelevend opgevangen en ondersteund! Ook huisbezoeken na een ziekenhuisbevalling zijn erg prettig van alledrie de verloskundigen!"

 

23 MEI 2013   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Hele prettige dames om door te worden geholpen. Per telefoon en mail altijd bereikbaar. Weten op al mijn vragen antwoord en geven goede voorlichting. Zeer betrokken, betrouwbaar (ze doen wat ze zeggen) en professioneel. Hebben duidelijk veel ervaring in dit vak.

Ze hebben verschillende locaties verspreid door Soest dus voor een ieder goed bereikbaar naar mijn idee. Mijn zoontje van 2 wilde altijd mee bij mijn 2e zwangerschap. Hij vond de mevrouwen lief en het speelgoed en de ballonnen waren favoriet. Ik hoop al mijn zwangerschappen en bevallingen bij hen te mogen doormaken."

 

22 MEI 2013   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Ontzettend lieve, kundige, geïnteresseerde en gezellige verloskundigen! Niets vonden ze raar of teveel, namen alles waar ik mee zat serieus. Je kan echt merken dat zij plezier in hun werk hebben. Ik woon zelf in Baarn maar vond dit stukje rijden het meer dan waard. Bedankt Florine, Beppie en Eveline! "

 

16 MEI 2013   CIJFER 9,8 

_______________________________________________________________________

 

"Afspraken prima wat betreft frequentie. Verzetten ook altijd mogelijk. Accommodatie. Fijn dat je op meerdere plekken terecht kunt. Accommodatie verder niet extra bijzonder, bij huisartsenpost in het gebouw. Medewerkers super aardig, professioneel en betrokken.

Luisteren: er wordt goed geluisterd en ingegaan op je behoeften. Informatie: prima Behandeling: netjes en professioneel."

 

13 MEI 2013   CIJFER 8,5 

_______________________________________________________________________

 

"Lieve, en zeer professionele verloskundige, nemen altijd de tijd voor je en niets is te veel.. Ben bij mijn eerste zwangerschap bij hun geweest en dat was perfect! Inmiddels 35 weken zwanger van de tweede en uiteraard ook weer voor hun gekozen!!"

 

13 MEI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"De verloskundige van FEA bieden een luisterend oor, stellen gerust en komen desnoods thuis voor onderzoek wanneer er zorgen bestaan. Er worden nooit risico's genomen. Als aanstaande mama heb ik me al twee keer heel vertrouwd mogen voelen in hun praktijk! "

 

10 MEI 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

" Het zijn hele lieve en zorgzame vrouwen! Wij zijn heel goed begeleid tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraam periode. Ik zou iedereen FEA aanraden! "

 

10 MEI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Leuk team met veel kennis en zeer prettig om door behandeld te worden."

 

10 MEI 2013   CiJFER 8,8 

_______________________________________________________________________

 

"Heel aardig en veel oog voor wensen zwangere en altijd genoeg tijd voor je. goede nazorg ook in kraamtijd."

 

10 MEI 2013   CIJFER 8,7 

_______________________________________________________________________

 

"Top meiden! Luisteren goed en geven goede adviezen. Helaas niet thuis bevallen met 1 van hen erbij, maar de goede zorgen toen ik weer thuis kwam deden mij erg goed."

 

10 MEI 2013   CIJFER 9,5 

_______________________________________________________________________

 

" Je weet bij een eerste zwangerschap en bevalling niet helemaal wat je te wachten staat. Alle medewerksters in de praktijk hebben mij super begeleid en geinformeerd, mede hierdoor was de zwangerschap heerlijk en viel de bevalling mij reuze mee. "

 

10 MEI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"3 zeer proffesionele en meelevende meiden. Ik een heel goede zwangerschap gehad mede door hun goede zorgen!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

"Toppe meiden! erg zorgzaam en altijd staan ze voor je klaar!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,7 

_______________________________________________________________________

 

" Het team van fea bestaat uit drie leuke geïnteresseerde vrouwen die duidelijk plezier hebben in hun werk.... "

 

7 MEI 2013   CIJFER 8,7 

_______________________________________________________________________

 

"Erg fijne verloskundigen! Een erg fijne thuisbevalling gehad. En bij de tweede was de nazorg na de keizersnede super. Aanrader dus!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Ontzettend leuk team verloskundigen, down to earth. Heb een top zwangerschap en bevalling gehad!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Ik ben door de dames van FEA heel fijn geholpen, zowel bij mijn voldragen zwangerschappen als bij mijn miskramen. Ze staan altijd voor je klaar!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Fea is een hele prettige praktijk met goede en betrokken medewerkers. Ze luisteren goed, zijn altijd bereikbaar en nemen alle vragen heel serieus. Ik ben zeer tevreden, vandaar het hoge cijfer!"

 

7 MEI 2013    CIJFER 9,5 

_______________________________________________________________________

 

" Bij mijn eerste bevalling moest ik (met 34 weken zwangerschap) met spoed naar het ziekenhuis ivm een bloeding aan de baarmoederwand. De eerste verloskundige stond binnen 5 minuten na het telefoontje voor onze deur en de tweede binnen 10 minuten. Dit voorval (zo'n spontane bloeding) kwam zeer zelden voor, maar toch hebben zij super goed en snel gehandeld! Ze stelden mij echt gerust. Ook bij mijn tweede zwangerschap heb ik super zorg en begeleiding gehad! "

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,2 

_______________________________________________________________________

 

"Betrokken medewerkers. Heel fijne begeleiding. Goede zorg. Zeker toen het aan het einde van mijn zwangerschap wat minder ging, was er volop tijd en aandacht voor mij. Ook een luisterend oor. Nazorg was perfect."

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,2 

_______________________________________________________________________

 

"Zeer professionele en lieve verloskundigen! "

 

7 MEI 2013    CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Ik heb een zeer goede ervaring met deze verloskundige praktijk. De dames zijn vriendelijk en erg kundig. Ik raad ze dan ook zeker aan! "

 

7 MEI 2013   CIJFER 8,8 

_______________________________________________________________________

 

"Ik ben super tevreden met deze verloskundig praktijk! Fijne ervaring tijdens me zwangerschap gehad. Hele leuke meiden, je kan er met al je vragen terecht dag en nacht. Heb het al zeer positief ervaren en zou jullie aan iedereen aanbevelen. Goeie locatie. Vandaar deze welverdiende 10 omdat ik geen op of aanmerkingen heb."

 

7 MEI 2013    CIJFER 10 

_______________________________________________________________________

 

"Buitengewoon prettige praktijk. Kundig, zorgvuldig, enthousiast en altijd met een luisterend oor."

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,3 

_______________________________________________________________________

 

"Hele goede en super vriendelijke verloskundigen, bij beide zwangerschappen bij Fea geweest en zou het iedereen aanbevelen!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,0 

_______________________________________________________________________

 

"Super begeleiding zowel tijdens de zwangerschap, in de kraamweek en tijdens de bevalling.. Leuke verloskundigen!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,3 

_______________________________________________________________________

 

"Bij Fea krijg je persoonlijke aandacht, men heeft oprechte interesse en inlevingsvermogen. De begeleiding tijdens de bevalling vond ik fantastisch, en tijdens de kraamtijd zeker ook! Daarbij ben je niet afhankelijk van wie je treft, alledrie super en allemaal werken zij samen als één! Het is zeker ook aan Fea te danken dat ik mijn zwangerschap en bevalling als zeer positief heb ervaren."

 

7 MEI 2013   CIJFER 9,3 

_______________________________________________________________________

 

"De dames van FEA zijn super! Nemen echt de tijd voor je, niet alleen tijdens je zwangerschap maar ook daarna!"

 

7 MEI 2013   CIJFER 8,3 

_______________________________________________________________________

 

"Bij mijn eerste zwangerschap heb ik deze verloskundige praktijk, en vooral de medewerkster, als zo prettig ervaring dat ik bij mijn tweede zwangerschap naar hun terug ben gegaan. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad want de vriendelijkheid en profesionaliteit waren nog steeds super goed en ook bij deze zwangerschap kijk ik met een warm gevoel terug op de begeleiding. Een hele dikke aanbeveling dus!"

 

7 MEI 2013    CIJFER 8,8 

_______________________________________________________________________

 

"Prima persoonlijke aandacht, juiste info."

 

7 MEI 2013    CIJFER 8,7 

 

 

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail