NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

BEREID JE BEVALLING GOED VOOR!

Voorbereiding: 1)De lichamelijke, psychologische en sociale factoren en mechanismen die bij een levend wezen een onbewuste associatie tussen een prikkel en een handeling veroorzaken; 2)Iemand, bv. een patient, voorbereiden op een situatie

1. ZORG DAT JE ALLES IN HUIS HEBT

Het is prettig om voor je bevalling alles wat je nodig in huis te hebben. Dit kun je controleren met onze uitzetlijst. Ook moet alles geregeld zijn. Wat er allemaal geregeld moet worden vind je op onze checklist.

 

2. EEN GOEDE VOORBEREIDING... ZWANGERSCHAPSGYM KAN HELPEN

Je hoeft echt niet alle ins en outs van een bevalling te kennen, maar het wel fijn als je weet hoe een bevalling zich opbouwt. Ook kan het enorm helpen als je leert hoe je zo goed mogelijk kunt ontspannen tijdens je bevalling. Zeker als het je eerste kindje is kunnen we daarom zwangerschapseducatie van harte aanbevelen. Heb je toch geen zin in een zwangerschapsgym? Lees dan een goed boek!

 

3. KOM NAAR EEN VOORLICHTINGSAVOND!

Onze praktijk, maar ook de ziekenhuizen hebben bevallingsvoorlichtingsavonden. Kraamzorg Midden Nederland geeft een borstvoedingvoorlichtingsavond. Bij onze eigen voorlichtingsavond zullen we uitgebreid ingaan op de bevalling en de kraamperiode. De voorlichtingsavonden van de ziekenhuizen gaan uitgebreider in op bevallen in het ziekenhuis.Bij de borstvoedingsavond leer je veel nuttige informatie over bevallen. We kunnen hem van harte bij je aanbevelen!

 

4. MAAK EEN GEBOORTEPLAN

Heb je speciale wensen of vind je het fijn om duidelijk op papier te hebben wat je wel en wat je niet graag wil bij je bevalling maak dan een geboorteplan.

 

5. PRINT DE BELINSTRUCTIES UIT EN MAAK EEN LIJSTJE MET ALLE BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS

Als je 36 weken zwanger bent nemen we de belinstructies met je door. Deze krijg je dan uitgerpint mee naar huis. Bewaar deze goed. Maak voor jezelf een lijstje met de belangrijke telefoonnummers.  Leg het lijstje op een makkelijk te vinden plaats en geeft het ook aan je partner.

 

6. MAAK EEN ZIEKENHUISTAS

Of je nu thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen, zorg dat er altijd een ziekenhuistas klaarstaat.

 

7. ZORG DAT WE JE HUIS GOED KUNNEN VINDEN

Beval je thuis, zorg dan dat je in een veilige omgeving bevalt en zorg dat je alles in huis hebt voor een thuisbevalling. Zowel bij een thuis of ziekenhuisbevalling geldt; zorg dat we je huis makkelijk kunnen vinden. Beval je in de nacht, zet dan de benedenverlichting in je huis aan. Woon je op een moeilijk te vinden plek, geef ons dan een routebeschrijving.

home - zwanger a/z - bevallen - voorbereiding bevalling

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail