NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

WAT MOET JE REGELEN?

In de omgeving Soest zijn verschillende kraamcentra's

Je kindje is geboren. Je staat aan de wieg van een nieuw leven. Niet alleen voor je kindje, maar ook voor jou en je partner. Ook moet je herstellen van de bevalling, en wanneer je borstvoeding gaat geven is het soms een hele klus voor de borstvoeding goed loopt. Hulp gewenst dus! Meestal zul je deze week dan ook voor het grootste gedeelte in bed door brengen. Daarom zul je de eerste 8 (soms 10) dagen na de bevalling geholpen worden door de kraamverzorgster.

JE BENT BEVALLEN. TIJD OM TE HERSTELLEN, TE GENIETEN, BIJ TE KOMEN EN VOORAL JE KINDJE TE LEREN KENNEN. GELUKKIG STA JE ER NIET ALLEEN VOOR.

Heb je alles geregeld en in huis? Controleer het met behulp van onze checklist en uitzetlijst.

Wat er bij de hielprik en gehoortest gebeurt lees je in de online folder.

KRAAMBED

DE VERLOSKUNDIGE EN DE KRAAMVERZORGSTER WERKEN SAMEN

DE VERLOSKUNDIGE IS EINDVERANTWOORDELIJK!

Behalve de kraamverzorgster zullen wij ook zo’n zes keer langs komen. Daarbij controleren we of het kraambed goed verloopt. We controleren jouw gezondheid en die van je kindje. Gedurende het hele kraambed zijn wij het centrale aanspreekpunt en eindverandtwoordelijk voor alle medische

home - zwanger a/z - kraambed

De kraamtijd of kraambed(periode) (Latijn: puerperium) is de periode van acht dagen na de bevalling (partus), waarbij de dag van de bevalling als eerste dag geldt. Hierin gebeurt de heling van bevalling.

beslissingen die worden genomen. Door onze regelmatige visites, nauwe samenwerking met de kraamverzorgster, continue bereikbaarheid voor spoedgevallen (en overdag voor alle overleg) zorgen wij een veilige start van jullie nieuwe leven!

 

OOK NA DE KRAAMPERIODE NOG BEREIKBAAR! 

De kraamperiode duurt maximaal tot de 10e dag. Toch kun je ons na de kraamperiode altijd nog bellen voor al je vragen rondom je zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

 

DE NACONTROLE 

Zes weken na de bevalling kun je nog op nacontrole komen. Hierbij evalueren we je je zwangerschap, bevalling en kraambed, informeren we naar je herstel en controleren we zo nodig je bloeddruk en je ijzergehalte.

Afl. 05 seizoen 4 - Kraamzorg (16 maart 2011)

Wat er bij de hielprik en gehoortest gebeurt lees je in de online folder.

Huilbaby of voel je je depressief? Doe er wat mee!

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail