NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

MOEDERS VOOR MOEDERS

URINE IN EEN POTJE?

Jou urine kan een andere vrouw zwanger maken! Klinkt misschien gek maar in jouw urine zit tijdens de eerste weken van je zwangerschap het hormoon HCG, onmisbaar bij vruchtbaarheidsbehandelingen, lees maar in het onderstaande praktijkverhaal.

 

IK KRIJG...?

“Ik had het allemaal mooi uitgestippeld. Afstuderen. Fijne baan. Leuke vent erbij. Mooi huis. Eindelijk die droomreis maken. En ja: ook heel erg graag een baby. Ik lag aardig op koers. Ik werd alleen niet zwanger. De vurige wens om een kind te krijgen overtrof alle andere wensen. Het verdriet drukte op de relatie tussen Bart en mij.

 

We kozen na goed overleg voor vruchtbaarheidsbehandelingen. Helaas mislukte onze eerste IVF-poging. De tweede ook. Maar ik kan het nu wel van de daken schreeuwen: ik ben zwanger! En daar ben ik de vrouwen die meedoen aan Moeders voor Moeders eeuwig dankbaar voor.”

 

“Super dat jullie meedoen dames! Want vergis je niet: mede dankzij jullie ben ik vader geworden. Dat was anders misschien niet gelukt. Ik ben namelijk verminderd vruchtbaar. En met mij nog veel meer mannen in Nederland. Mede dankzij Pregnyl® zijn mijn vrouw en ik nu de trotse ouders van Joost en Bram. De liefste ventjes die ik me maar kan wensen.”

 

WIJ BEVELEN MOEDERS VOOR MOEDERS VAN HARTE AAN!

Ook wij zien veel vrouwen die na een lang traject van behandelingen zwanger zijn geworden. We kunnen moeders voor moeder daarom zeker bij je aanbevelen!

 

Naar de site van Moeder voor Moeder > 

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail