NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

SOMS EINDIGT EEN ZWANGERSCHAP IN EEN MISKRAAM

'Helemaal onverwacht was het niet. Ik had al een paar dagen ruim bloedverlies. Na de echo kon ik er niet meer omheen. De zwangerschap was gestopt. Ik had echt geen idee hoe ik verder moest. Bovendien wisten veel mensen, bijvoorbeeld op mijn werk, niet eens dat ik zwanger was. Wat was ik blij met de begeleiding van de verloskundigen. Ze hebben me de hele periode doorgeholpen. Zo kon ik de miskraam, ondanks het verdriet, toch goed afsluiten....'

 

GEEN KLOPPEND HARTJE 

De groei van je kindje is een ingewikkeld proces. Wanneer dit niet goed gaat, stopt het kindje met groeien. Gaat je lichaam de zwangerschap afstoten dan is er sprake van een miskraam. Een miskraam vindt plaats voor de 14e zwangerschapsweek.

 

VERDRIET 

Wanneer een miskraam wordt geconstateerd is dit een ingrijpende gebeurtenis.

'Je toekomstplannen veranderen in een paar seconden en worden verruild voor ongeloof en verdriet.....'

Tegelijkertijd komen er veel vragen. Hoe nu verder? Wat gaat er gebeuren? Wordt het vruchtje uit zichzelf geboren en wat kan ik dan verwachten? Wat nu als het niet uit zichzelf geboren wordt? Bij wie kan ik aankloppen met al mijn vragen en wie begeleidt mij tijdens mijn miskraam?

 

DE VERLOSKUNDIGE HELPT!

Het is daarom ook belangrijk dat je er niet alleen voor staat. Constateert de echoscopiste een miskraam dan neemt ze meteen contact met ons op. Vanaf dat moment begeleiden wij je verder. Zo kun je er voor kiezen af te wachten. Wil je niet afwachten dan kunnen we een afspraak voor je maken bij de gynaecoloog.

 

NIET ALLEEN!

Tijdens je miskraam zijn wij je centrale aanspreekpunt. Onze begeleiding stopt pas wanneer de miskraam helemaal voorbij is! Heb je je nog niet aangemeld voor je zwangerschap en deze eindigt in een miskraam? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen voor onze begeleiding.

ZONDER JOU. (Annie M.G. Schmidt) De wereld is wonderlijk leeg zonder jou. Er staat maar zo weinig meer in. De hemel is aldoor zo hinderlijk blauw.Waarom? Wat heeft het voor zin? De merel zit zachtjes te zingen in ‘t groen.Voor mij hoeft ie heus zo z’n best niet te doen. De wereld kon vol van geluk zijn, maar nou: leeg, zonder jou.

home - zwanger a/z - miskraam

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail