NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

HET ZORGPLEIN SOEST

HET ZORGPLEIN?

Het zorplein Soest is een spiksplinter nieuw begrip in Soest. Maar achter de schermen is er al jaren aan gewerkt. Op zoek naar een goede manier om intensiever te gaan samenwerken zochten verschillende zorgverleners in Soest een gezamelijke lokatie. Dit is op 1 januari 2014 gerealiseerd op het Dalplein 61, het oude Meander Ziekenhuis.

 

WIE WERKEN ER SAMEN IN HET ZORGPLEIN?

Bijna alle huisartsenpraktijken hebben zich verenigd in het zorgplein. Zo hebben ze naast hun eigen vertrouwde huisartsenpraktijk een nieuw gezamelijke spreekuurlokatie. Fysiotherapie Soestdijk, podotherapie, het priklab, steunkousen Hilhorst en in de nabije toekomst een depenance van de Wolverlei Apotheek zullen in de komende periode vorm gaan geven aan dit samenwerkinsverband.

 

WAT IS HET DOEL?

Door deze samenwerking hopen we allemaal dat de zorg nog beter op elkaar afgestemd kan worden en we onze zorg nog beter kunnen maken.

 

> ZIE OOK: ARTIKEL SOESTER COURANT 

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail