NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Florine Hooft

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

DE VERLOSKUNDIGEN.

home - over ons - de verloskundigen

de verloskundige zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak:   [vərlɔsˈkʏndəxə] Verbuigingen:   verloskundige|n (meerv.) iemand die een vrouw tijdens de zwangerschap en de bevalling begeleidt Voorbeeld:   `regelmatige controle door de verloskundige`Synoniem: vroedvrouw

BEPPIE BENSCHOP, VERLOSKUNDIGE, ECHOSCOPISTE, COLUMNISTE BIJ HET VAKTIJSCHRIFT VOOR VERLOSKUNDIGEN

Verloskundige is een uniek vak! Een vak waarbij je iedere keer weer getuige mag zijn van het grootste wonder, nieuw leven, waarbij je zwangeren en hun partner mag begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed! Wow! Na in 2002 kort te hebben waargenomen ben ik in 2003 als derde maat komen werken bij verloskundigenpraktijk Fea. Sindsdien werk ik hier met veel plezier. Hoe bijzonder ik het vak vind kan ik ook "wegschrijven" in mijn columns bij het Vaktijdschrift voor Verloskundigen. Hier zijn mijn avonturen als verloskundige te lezen. Binnenkort zullen ze ook worden geplaatst op onze site. Naast mijn werk als verloskundige ben ik moeder van drie prachtige dochters en een zoon.

FLORINE HOOFT, VERLOSKUNDIGE

Ik ben Florine Hooft, na afronding van de HAVO was ik nog te jong om te starten met de opleiding verloskunde in verband met de minimum leeftijd bij start van deze opleiding. Ik ben toen een opleiding tot HBO-verpleegkunde gaan doen en heb vervolgens enkele jaren als wijkverpleegkundige gewerkt. Verloskunde bleef altijd in mijn gedachten en na drie jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige, ben ik alsnog de opleiding verloskunde gaan doen. In 1998 heb ik de opleiding afgerond en na eerst een half jaar te hebben waargenomen in Den Haag, heb ik samen met Fiola een praktijk in Soest overgenomen. Sinds die tijd werk ik met veel passie als verloskundige. Inmiddels met Eveline en Beppie als collega's. Naast mijn werk als verloskundige ben ik trotse moeder van een zoon en een dochter!

EVELINE VAN DER WOUD, VERLOSKUNDIGE

De opleiding tot verloskundige ben ik gaan doen na de zwangerschappen van mijn twee oudste kinderen. Ik was gefascineerd door de veranderingen die een zwangerschap en baring met zich meebrachten. Ook heb ik ondervonden dat goede verloskundige begeleiding in deze periode heel belangrijk is. Ik vind het fijn dat ik daar een steentje aan bij kan dragen. Na afronding van mijn opleiding heb ik enige jaren waargenomen in verschillende praktijken, waaronder FEA. Dit beviel zo goed dat ik sinds 2011 als vaste collega van Beppie en Florine werk in de praktijk. Inmiddels ben ik moeder van vier kinderen, twee prachtige zonen en twee prachtige dochters!

JOYCE VAN STEEG, VERLOSKUNDIGE

Het begeleiden van zwangeren en partners tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode is het vak wat ik al sinds dat ik 8 jaar was wilde uitvoeren. Om dit te kunnen bereiken heb ik eerst de opleiding tot verpleegkundige gevolgd. Vervolgens heb ik nog een jaar Medische Hulpverlening gestudeerd en daarna ben ik mijn droom achterna gegaan - verloskunde studeren! In november 2016 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Verloskunde Academie te Amsterdam en mijn carrière ga ik met veel plezier en passie starten als waarneemster bij verloskundigenpraktijk Fea.

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail