NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

BOEKEN VOOR AANSTAANDE VADERS

VADER WORDEN VOOR DUMMIES 

Lees hoe je het meeste kunt betekenen voor moeder en baby

Een praktische, handige gids voor toekomstige vaders

 

De rol van de vader tijdens een zwangerschap is in de afgelopen decennia zo enorm veranderd, dat het lastig is om nog ergens houvast te vinden. Maar dat heb je nu wel! Deze handige, toegankelijke gids staat boordevol praktische informatie voor toekomstige vaders, en zet alle technische, fysieke en emotionele aspecten van zwangerschap op een rijtje; nu eens met jou als uitgangspunt.

VADERS VAN NU 

Het is praktisch. Het is handig. En het is voor alle mannen die (bijna) vader zijn. Vaders van Nu: Alles wat mannen moeten weten als ze vader worden is nou eens een boek over vaderschap waar een man écht iets aan heeft. Geen bekentenislectuur, geen ellenlange verhandelingen over de babyziel, maar gouden praktijktips. Dus ja: eindelijk een beschrijving hoe je zo'n luier omdoet. Maar ook: hoe geef je je baby een zetpil? Verder: waarin mannen het als vader winnen van vrouwen als moeder en hoe je dat als vader uitbuit. En: hoe vier je als vader de verjaardag van je kind en maak je er een onvergetelijke dag van. Een heel veelzijdig boek over vaderschap dat lekker leest en niet voelt als verplichte kost (maar het stiekem wel is).

VADER WORDEN, EINDELIJK EEN BOEK VOOR DE ZWANGERE MAN! 

De komst van een baby is een hele gebeurtenis. Maar of dit een reden is om de (vermoedelijke) vader te behandelen alsof hij met het hele gebeuren niets te maken heeft? Alsof hij geen behoefte aan begrip en voorbereiding heeft? Nee toch? Vandaar dit enige echte complete zwangerschapsboek voor de toekomstige vader: met daarin de harde feiten, advies van man tot man en een heleboel informatie die in geen enkel ander zwangerschapsboek terug te vinden is, zoals: waarom je je vrouw niet meer 'lekker kippetje' mag noemen, wat te doen als je aan het supermansyndroom lijdt,… Van maand tot maand worden de ontwikkelingen van de zwangerschap op de voet gevolgd. Met alle wetenschappelijke informatie en nuttige tips die voor die maand belangrijk zijn.

HELP IK HEB MIJN VROUW ZWANGER GEMAAKT! 

Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten.

 

Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a.

 

- Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen.

- Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal.

- Protestactie: stop zinloos geweld bij bevallingen.

ZWANGERSCHAPSBOEK VOOR MANNEN 

Als je vriendin zwanger is, kun je als man maar beter proberen een beetje bij te blijven. In het Zwangerschapsboek voor Mannen word je week na week bijgepraat. Niet alleen over de ontwikkeling van de baby, maar ook over de hormonale veranderingen van je vriendin. Verder bevat het antwoorden op vragen als: Hoe ga je om met vrouwelijke onredelijkheid? Wat is een chromosoom? Wat is DNA? En natuurlijk een snelcursus verloskunde, voor noodgevallen.

 

De auteur beschrijft per week wat er met de baby en wat er met de man gebeurt tijdens de zwangerschap van een vrouw. Hiertussendoor staan stukjes als 'De verloskundige', 'Wat is leven?', 'DNA', 'Stress en zwangerschap' en een stoomcursus verloskunde. Gerard Janssen is ervaringsdeskundige, hij maakte drie zwangerschappen mee. Hij miste tips en informatie over de zwangerschap en bevalling, die speciaal op mannen gericht zijn. Daarom schreef hij dit boekje. Hij hanteert daarbij een uit de losse pols geschreven, informatieve stijl. Rijk geillustreerd met humoristische tekeningen in heldere kleuren. Het boek is in drie delen verdeeld (de eerste, de tweede en de laatste drie maanden). Een voorwoord en beknopte verklarende woordenlijst zijn opgenomen.

BABYMANAGEMENT VOOR MANNEN 

Babymanagement is het onmisbare praktische handboek voor mannen die vader worden of net vader zijn. In 240 rijk geïllustreerde pagina's wordt grondig antwoord gegeven op alle vragen die (aanstaande) vaders stellen:

 

* Financiële planning wat kost de opvoeding?

* Hoe voed en verschoon ik de baby?

* Wat is de beste babyfoon?

* En de meest praktische kinderwagen?

* Hoe combineer ik werk en privé-leven?

* Hoe zal het vaderschap mijn leven veranderen?

* Hoe houd ik de relatie met mijn partner verrassend?

 

Nuchter, actueel en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Babymanagement is het boek

om het plezier en de uitdaging van het vaderschap te ontdekken. En dat alles in een taal die veel mannen aan zal spreken.

 

RECENSIE 

De mengeling tussen ernst en luim werkt perfect in het boek Baby-management voor Mannen, waarin bloedserieus het gezin als onderneming wordt gezien, met de moeder als producent, de baby als product en de vader als manager. Het is erg prettig om zo over baby's te lezen, zonder dat glijerige wazige en tegelijk bloedserieuze 'jij en jouw baby'-toontje (al miste ik een hoofdstuk over wat te doen als het product met defecten wordt afgeleverd: ruilen kan niet en het is riskant voor de onderneming de producent verantwoordelijk te stellen). Mannen willen nu eenmaal liever iets met knopjes en versnellingen met een gebruiksaanwijzing die op een

a-viertje past.

 

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail