NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

EEN BOEK... HOE HEERLIJK KAN HET ZIJN. HIER ENKELE AANBEVELINGEN

De latere gezondheid van je kind begint in de zwangerschap, zo blijkt uit de jongste wetenschappelijke inzichten. Naast erfelijke invloeden draagt een gezonde leefwijze van de aanstaande moeder bij aan de ontwikkeling van de ongeboren baby.

 

Dit boek geeft de antwoorden en tips om zo veilig mogelijk zwanger te zijn.

VEILIG ZWANGER

home - zwanger a/z - boeken

Eindelijk een kookboek dat laat zien wat je wél mag eten tijdens de zwangerschap!

 

Amper 3 maanden zwanger en de supermarkt leek wel een mijnenveld. Gerookte zalm ... BAM ... filet Americain ...BAM... die heerlijke Roquefort ... BAM ... carpaccio ...BAM... Zo blij als ik was met het kindje in mijn buik, zo onzeker stond ik daar met mijn mandje in de hand.

EEN BROODJE IN DE OVEN

De baby voeden is een van eerste en belangrijkste taken waar (nieuwe) ouders mee te maken hebben. Zowel borst- als flesvoeding geven een bijzondere en intense ervaring voor ouder en kind, maar er kunnen zich ook problemen voordoen. Dit boek helpt ouders een keuze te maken, geeft uitgebreide achtergrondinformatie en oplossingen.

BORST OF FLES

DE GROTE GEBOORTEGIDS is hét nieuwe standaardwerk over de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Het is het eerste boek dat is geschreven door een verloskundige en een gynaecoloog. In een tijd waarin je als aanstaande ouders niet meer weet wat je moet geloven door alle tegenstrijdige berichten, is dit boek een betrouwbare vraagbaak

DE GROTE GEBOORTEGIDS

Je bent voor het eerst zwanger! Of je nu al lange tijd aan het wachten was op dit goede nieuws, of het als een complete verrassing komt, je hebt vast een heleboel vragen.

 

In dit boek lees je alles van zwangerschap tot babykamer. Bovendien vind je er tips en goede raad van een ervaren gynaecoloog.

VOOR HET EERST ZWANGER

Tijdens je zwangerschap kun je best wat tips en trucs gebruiken. Dit boek kun je gebruiken als voorbereiding op de zwangerschap en bevalling en als naslagwerk na de bevalling. De drie auteurs zijn vriendinnen en moeder. Tijdens hun zwangerschap en daarna hadden ze zoveel vragen waarop ze geen antwoord vonden, dat ze besloten een boek te maken waar die antwoorden wel in staan.

BUSKRUIT MET MUISJES

Je bent voor het eerst zwanger! Of je nu al lange tijd aan het wachten was op dit goede nieuws, of het als een complete verrassing komt, je hebt vast een heleboel vragen.

 

In dit boek lees je alles van zwangerschap tot babykamer. Bovendien vind je er tips en goede raad van een ervaren gynaecoloog.

VOOR HET EERST ZWANGER

Wil je na de geboorte van je baby borstvoeding gaan geven? Dit nieuwe handboek biedt je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start en een bijzondere borstvoedingstijd. Borstvoeding bevat heldere uitleg over de beste voorbereiding, goed aanleggen, de eerste dagen en eerste weken, afkolven, de betrokkenheid van de vader en verantwoorde voeding voor moeder en kind.

BORSTVOEDING

1. boek het boek zelfst.naamw.Uitspraak:   [buk] Verbuigingen:   boek|en (meerv.) aantal bedrukte bladen die een geheel vormen Voorbeeld:   `een boek lezen`een open boek  (iemand die open is over zichzelf) buiten je boekje gaan  (iets doen wat niet mag ...)

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail