NIEUWS & ACTUALITEITEN

CONTACTGEGEVENS

FEA © 2014  |  Privacy Policy

TEL. 035-6010793 SPOED 06-15637730

FEA VERLOSKUNDIGEN

Beppie Benschop

Joyce van Steeg

Eveline van der Woud

 

PRAKTIJKADRES

Dalplein 61

3762 BN Soest

Telefoon     035-6010793

Spoed        06-15637730

Email         info@fea-verloskundigen.nl

Welkom bij verloskundigenpraktijk fea, verloskundige soest, verloskundigenpraktijk soest, soesterberg, zwanger in soest, bevallen in soest, echo in soest, verloskundigen, zwangeschap soest, vitae, verloskundigenpraktijk, bevalling, kraambed, geboorte baby, borstvoeding, badbevalling, thuisbevalling, ziekenhuisbevalling

ERFELIJKHEID

ERFELIJKHEID

Belangrijk is ook te weten of er ook erfelijke ziektes of syndromen in je familie voorkomen. Heel soms blijkt dat je meer kans hebt op een erfelijke aandoening omdat het in jouw familie. Na een gesprek bij ons kun je dit, als je dit wenst, uit laten zoeken door een klinisch geneticus. Dit is een arts die alles weet over erfelijkheid.

 

Als er kans is op een erfelijke ziekte, kun je vaak al vóór de zwangerschap onderzoek laten doen. Je hebt dan meer tijd en mogelijkheden om keuzes te maken dan tijdens de zwangerschap. Kijk ook eens op de site van het erfocentrum >

 

WANNEER HEB JE MEER KANS OP EEN KINDJE MET EEN AANGEBOREN AANDOENING?

Als er in jouw familie of in de familie van je partner een erfelijke of aangeboren ziekte voorkomt, bijvoorbeeld een handicap bij een eerder kindje, of bij een familielid. Soms is bloedarmoede erfelijk. Het overlijden van kinderen tijdens de zwangerschap kan ook komen door een erfelijke ziekte.

Als jouw ouders of de ouders van je partner familie van elkaar zijn, bijvoorbeeld neef en nicht.

Als jouw ouders of voorouders of die van je partner uit een gebied komen waar erfelijke bloedarmoede vaker voorkomt. Dat geldt voor Afrika, landen rond de Middellandse Zee (zoals Marokko en Turkije), het Midden-Oosten, Verre Oosten (Azië), Suriname, de Antillen en het Caribische gebied.  

 

Geldt bovenstaande voor jou of je partner of twijfel je hierover, dan kan je contact met ons opnemen en je aanmelden voor het kinderwensspreekuur.

 
X

Wachtwoord

Verkeerd wachtwoord, stuur ons een mail